Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mračne tajne

Ashley Judd: Bila sam žrtva seksualnog zlostavljanja!

ashley judd
Foto: pixsell
1/4
31.03.2011.
u 10:26

U knjizi "All that is bitter and sweet" glumica je otkrila kako je već u sedmoj godini postala depresivna, a promiskuitetan ljubavni život njene majke dovodio ju je do ludila

Američka glumica Ashley Judd (42) nekad je plijenila pažnju ljepotom i filmskim ulogama. Danas je u središtu pozornosti zbog memoara u kojima je progovorila o seksualnom zlostavljanju tijekom odrastanja. U knjizi "All that i bitter and sweet" Ashley je opisala kaos u kojem je godinama živjela, promiskuitetnom ljubavnom životu svoje majke, slavne country pjevačice, stalnim selidbama i depresiji u koju je potonula već sa sedam godina.

Ashley je nerijetko zbog ambiciozne majke koja se rastala od njenog oca kad je imala četiri godine bila usamljena. Majci su godinama karijera i muškarci bili važniji od djece. Majčini ljubavnici često su bili agresivni, iz spavaće sobe čuli su se svakakvi zvukovi zbog kojih Ashley godinama nije imala miran san.

Zbog mjačinih stalnih putovanja bila je prepuštena sama sebi. Nekoliko puta do 30. godine muškarci su je pokušali silovati, kao dijete bila je žrtva seksualnog zlostavljanja jednog starijeg muškarca.

Ožiljke koje je godinama skrivala od javnosti Ashly je na nagovor svog supruga, vozača utrka Darija Franchettija, odlučila razotkriti i na taj način riješiti se boli koja ju je izjedala od ranog djetinjstva.

Komentara 1

PP
pp
22:23 01.04.2011.

sigurno joj mama misli da je bila super jer je provodila \"kvalitetno vrijeme\" sa kćeri...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije