Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet zaljubljeni

Ashley Cole uvjeren: Cheryl će ponovno biti moja žena!

cheryl
Pixsell
04.07.2011.
u 16:00

– Nikad nisu bili sretniji. Shvatili su da ne mogu živjeti jedno bez drugog. Ashley je obećao Cheryl da je više nikad neće prevariti – rekao je izvor blizak paru koji je ljubav potvrdio na 28. rođendanu pjevačice.

Iako su se prije devet mjeseci razveli, ponovno zaljubljeni Cheryl Cole i njen bivši suprug Ashley Cole već razmišljaju o tome da se opet vjenčaju. Nogometaš britanskog Chelseaja otkrio je suigračima da je uvjeren kako će mu lijepa pjevačica opet biti žena jer je brak ono što oboje žele.

– Nikad nisu bili sretniji. Shvatili su da ne mogu živjeti jedno bez drugog. Ashley je obećao Cheryl da je više nikad neće prevariti – rekao je izvor blizak paru koji je ljubav potvrdio na 28. rođendanu pjevačice, koji je proslavila prošli petak u Londonu. Pred prijateljima i obitelji razmjenjivali su poljupce, a noć su proveli u hotelskom apartmanu.

Da ovoga puta misle ozbiljno, potvrđuje i njihova želja da što prije dobiju dijete.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije