Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u šibeniku komemoracija

Obitelj će poštovati Arsenovu želju, bit će pokopan u Zagrebu

Arsen Dedić
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/9
18.08.2015.
u 12:58

U Ulici Nikole Tesle, u kojoj je Dedić rođen, vlada tuga. Nitko ne želi komentirati njegovu smrt, svi su strašno pogođeni

Arsen Dedić bit će pokopan u Zagrebu, daleko od očiju javnosti, u krugu obitelji. Šibenski portal piše kako je to bila njegova želja koju će obitelj poštovati.

Komemoraciju za preminulog kantautora organizirat će i Grad Šibenik. Održat će se u šibenskom kazalištu, no vrijeme još nije utvrđeno. U ulici Nikole Tesle, gdje je glazbenik proveo djetinjstvo, susjedi nisu raspoloženi za izjave jer ih je njegova smrt strašno pogodila. Jedan od njegovih susjeda bio je šibenski fotograf i pjevač Duško Jaramaz, koji je svoju glazbenu karijeru započeo upravo zbog Arsena. – Bilo smo jako vezani za njega. Oslovljavali smo se kumovima, iako to zapravo nismo bili. Ostavit će neizbrisiv trag u hrvatskoj glazbi – rekao je Jaramaz.

Uz Arsenov dom u Šibeniku je odrastala i operna pjevačica Nera Gojanović-Kljajić. Za izjave nije bila raspoložena, već je samo rekla da ju je smrt glazbenika strašno pogodila.

>>Životna ljubav: Najviše je čuvao svoj život s Gabi

>>Đorđe Balašević: Velika je sada tuga... otišla je istinska legenda, legenda svjetskog kalibra...

Komentara 79

KA
Kameni
13:46 18.08.2015.

E moj Tent sina Jovana Petrovica je ispratio katolicki pop, ispratio je i stotine Jovanovica, Stojanovica, Aleksica, Dragovica, Dragojevica, Nikolica, Beara, Adzica, Milanovica, Petrovica, Vrankovica, Stojkovica, ispratit ce i sina Jovana Dedica Arsenija, to samo Srbi mogu, muslimane Koji 60 godina zive u Americi i Australiji pokapaju hodze medjutim Srbi su izgleda genetski otpad ovog planeta.

Avatar tetina
tetina
14:11 18.08.2015.

Covjeku pokoj dusi ali me tlacite od jucer sa Arsenim ja ne znam zasto je taj covjek zaskuzio odjedanput ovoliko medijsko ga prostora. .sad idjednom naj bolji naj naj sve naj u svemu..ma dajte molim vas..covjek ko I ostali samo se bavio poslom s kojim je s vremena na vrijeme bio u medijima. ..Da je bas vrhunski umjetnik evo saznasmo svi od sinoc. .

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
13:12 18.08.2015.

i moj djed je ubijen na Bleiburgu nitko ga ne spominje..heheheheh koje taj arsen..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije