Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MTV EMA

Ariana Grande očarala je prisutne na najvećem godišnjem glazbenom događaju

MTV EMA
Foto: Reuters/PIXSELL
1/19
10.11.2014.
u 09:37

Hip-hop kraljica Nicki Minaj dominirala je u ulozi voditeljice, Ariana Grande, One Direction, Katy Perry i 5 Seconds Of Summer su otišli kućama sa po dvije EMA nagrade

Jedan od najvećih godišnjih glazbenih događaja, koji slavi najpopularnije svjetske izvođače, 2014 MTV EMA, obilovao je nesvakidašnjim, neočekivanim trenucima, suradnjama koje se viđaju jednom u životu, i uzbudljivim nastupima koji će, bez sumnje, ostati zabilježeni u povijesti.

Ovogodišnji show je SSE Hydro dvoranu u Glasgowu pretvorio u nezaboravnu ekstravaganciju, koja je gledatelje provela kroz vrijeme i katapultirala ih kroz uspomene na neobične trenutke u dvadesetogodišnjoj povijesti MTV EMA, javlja MTV.

Na početku showa publika se "transportirala" natrag u 1994. godinu kada je, tada mlada Nicki Minaj, u svojoj spavaćoj sobi, po prvi put u životu gledala MTV EMA dodjelu, da bi se zatim lansirala u budućnost, baš na vrijeme za svoj veliki ulazak na 2014 MTV EMA. "Her Minajesty" je zaista gospodarila cijelom večeri, a kući je odnijela i nagradu u kategoriji "Najbolji hip-hop izvođač", dok je publiku počastila izvedbama svojih najvećih hitova uključujući i "Super Bass", "Anaconda", a po prvi put je predstavila i svoju novu pjesmu "Bed Of Lies" tijekom koje joj se, na veliko iznenađenje publike, pridružila i Skylar Gray. Voditeljica je publiku u Glasgowu počastila uzviknuvši "ja častim ovu turu", nakon čega ih je ih je "obasula" novčanicama sa svojim likom, dovoljno za 1.000 besplatnih pića.

Sve oči uprte u Arianu Grande

Jedan od najvećih rock bendova svih vremena, velikani U2 su po peti put izašli na MTV EMA scenu kada su izveli skromnu, nerazmetljivu verziju pjesme "Every Breaking Wave", uz pratnju gudačkog orkestra. Alicia Keys izvela je inspirativnu pjesmu "We Are Here", koja je bila nominirana u kategoriji "Najbolja pjesma s porukom". Pobjednica u kategorijama "Najbolja pjesma" i "Najbolji ženski izvođač" Ariana Grande je letjela iznad publike u akrilnoj fotelji na napuhavanje, a zatim je izvela medley svojih hitova "Problem" i "Break Free" u nastupu inspiriranim filmom "Barbarella". Na crvenom tepihu pojavila se u zanosnoj uskoj crnoj haljini zbog čega su sve oči prisutnih bile uperene u ovu mladu 21- godišnju pjevačicu. Ed Sheeran je svoju pjesmu "Thinking Out Loud" s prvog mjesta lista donio na MTV EMA scenu, osvijetlivši pozornicu svojim nastupom koji je uključivao i kompleksnu glazbenu kutiju.

Rock legenda Ozzy Osbourne trijumfalno se vratio na MTV da primi nagradu "Global Icon". U iznenadnom nastupu kojim je odana počast Ozzyu, Simon Neil, iz Biffy Clyro benda, pridružio se gitarskoj legendi Slashu, kao i Myles Kennedy and the Conspirators, u epskoj izvedbiu klasika "Crazy Train".

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Foto: Reuters/Pixsell

Electro-pop glazbenica Kiesza se sa Royal Exchange trga u Glasgowu, putem klasične crvene telefonske govornice, teleportirala u arenu, da bi zatim izvela svoju pjesmu "Hideaway", uz podršku plesača, koji su se samo pojavljivali oko nje. Britanka Charli XCX je zapalila arenu izvevši svoje hitove "Boom Clap" i "Break The Rules", u glam-rock / punk aranžmanu, a rock dvojac iz Velike Britanije, Royal Blood, su uzdrmali dvoranu izvevši svoj hit "Figure It Out. Pobjednik u kategoriji "Najbolji World Stage nastup", Enrique Iglesias je pozvao publiku da mu se pridruži u medley izvedbi pjesama "Freak" i "Bailando".

Katy Perry je otkrila neobičnu opsesiju 'jastučićima' Nicki Minaj, a dalje u showu je ponovo odana počast pozadini reperice s "butt putt" mini golf terenom u sredini arene. Redfoo se na sceni pojavio noseći kilt, da bi uručio nagradu bendu One Direction koji su trijumfirali u kategoriji "Najbolji pop izvođač". Ovo ne bi bilo toliko 'skandalozno' da on nije ranije, tokom intervjua na crvenom tepihu, otkrio da ne nosi donje rubljen, što su fanovi na društvenim mrežama izglasali koristeći hashtag #UnderFoosKiltEMA. U još jednom osvrtu na povijest grada domaćina ovogodišnjih EMA nagrada, David Hasselhof se pojavio lica obojenog plavom bojom i obučen kao "BraveHoff".

Prije završetka večeri 'kraljica Nicki' je najavila da će se 2015 MTV EMA nagrade održati u Milanu, u Italiji i to u Mediolanum Forum di Assago, u nedelju 25. listopada 2015. godine. Italija i Milano će biti domaćini i Expo 2015, "Svjetske izložbe", čime će MTV EMA događaj zatvoriti godinu međunarodnih događaja koji će se održavati u Milanu.

>>U2 nastupa na dodjeli MTV EMA u Glasgowu!

>>Stiglo toliko čekano priznanje - Ona je ovogodišnja voditeljica MTV EMA dodjeli!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije