Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotografija kao dokaz

Argentinska glumica u 64. godini skinula se gola i tvrdi da je sve na njoj prirodno

Graciela Ines Alfano Casanova
Foto: Instagram
1/3
25.01.2017.
u 19:26

Graciela Ines Alfano Casanova voli objavljivati svoje golišave fotografije i iako kaže da nikada nije bila kod estetskih kirurga dio obožavatelja joj baš i ne vjeruje da u 64. godini izgleda senzacionalno.

Argentinska glumica Graciela Ines Alfano Casanova oduševila je obožavatelje objavom svoje fotografije na Instagramu na kojoj je skroz gola.

Televizijska voditeljica i model ima 64 godine i redovito objavljuje fotografije na kojima je razgolićena i  hvali se svojom fit linijom i mladolikim licem i tvrdi da je to njen prirodan izgled i da ništa nije 'popravljala' kod estetskih kirurga.

- Ovo je rezultat zdravog života - tvrdi voditeljica. Dio korisnika društvenih mreža Twitter i Instagram na kojima Graciela objavljuje postove i fotografije ne vjeruju joj baš.

- Zdrav život? Prije bih rekao operacije, liposukcija i photoshop - piše u jednom od komentara.

Status seks simbola i televizijske zvijezde glumici i voditeljici su priskrbile uloge u argentinskim komedijama koje je snimala krajem 70-ih i 80-ih godina. 

>>Talijanska voditeljica kojoj su ukrali golišave fotke: Plakala sam, život mi je kaos

>>Ne volim se gledati ovako, no ne smatram to šokantnim

 

 

#Troyana despierta #Hot Hoy 22hs #villacarlospaz

A photo posted by Grace Alfano (@alfanograce) on

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije