Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Antonio protiv Elija

Antonio Marušić izabrao Elija Piska kao protivnika na "Farmi"

Antonio vs Elio
Nova TV
26.03.2010.
u 08:19

Odabrao sam velikog čovjeka koji svojim radom ne odskače, ali s njim sam u zadnja dva dana najmanje komunicirao i to je Elio Pisak. Elio, oprosti! - rekao je Antonio.

Prvi ovogodišnji dualist Antonio Marušić izabrao je Elija Piska za svoga suparnika s kojim će se boriti za opstanak u prvom izlučnom natjecanju na "Farmi". Maneken je istaknuo da mu nije bilo lako donijeti odluku, ali da je s istarskom glazbenom legendom najmanje komunicirao ovih dana.

- Razmišljao sam mnogo i ovu je odluku užasno teško donijeti. Ovdje smo prekratko da vidim tko od vas posjeduje osobine koje smatram ključnima za jednu osobu. Smatram da osoba koja u sebi nema vrijednost, toleranciju, i poštenje prije svega, ne zavrjeđuje da bude u ovom showu - objasnio je Antonio kojim je sistemom pokušao odabrati svog protivnika.

- Pravila su da ovaj put moram odbarati nekog muškarca za svog protivnika, cure su ovaj put pošteđene. Odabrao sam velikog čovjeka koji svojim radom ne odskače, ali s njim sam u zadnja dva dana najmanje komunicirao i to je Elio Pisak. Elio, oprosti! - završio je svoj poduži izvještaj mladi maneken koji je izborom logično odmah zakuhao situaciju na  imanju.

Elio je kao glavnog krivca za njegovu nominaciju optužio Daniela Popovića, koji je po njegovim riječima "obradio" neiskusnog Antonija da izabere baš njega.

- Zahvalio bih se Danijelu koji je inače složio ovu priču. Mnogo sam puta ponovio kako neki rade, dok drugi ovdje čuče i prezentiraju se u lijepom svjetlu, prijavljuju se za uloge poput sluga, čime samo sebe pokrivaju u očima javnosti - rekao je razočarani Elio koji je prvi javno progovorio da pjevač legendarne "Julie" na sve moguće načine izbjegava bilo kakav fizički rad. Kad je Drele pitao ostale farmere koliko ima istine u toj priči, dočekao ga je "zid" šutnje, svi su gledali u stol i izbjegavali priču.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije