Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pripreme za odmor

Antonija Stupar: Moja kći Paola prava je mala morska sirena

antonija
RTL Televizija
28.07.2012.
u 09:00

Prije nego što sam rodila Paolu bilo je drukčije, sad je sve podređeno njoj. Tako će ove godine omiljena zabava biti kupanje s Paolom jer ona obožava more. Ima plivalice i sasvim se oslobodi, pliva, skače...

Zagrepčanku Antoniju Stupar Jurkin ovih dana gledamo u emisiji “Exkluziv Tabloid”. Simpatična 30-godišnjakinja mijenja kolegicu Editu Misirić i raduje se njezinu povratku jer onda je njezin red za dugo očekivani godišnji odmor sa suprugom Ivanom i jednoipolgodišnjom kćeri Paolom.

Kamo ćete na ljetovanje?

– Već godinama ljeti odlazimo na Krk. Tamo smo svake godine, pa ćemo i ove.

Koja vam je omiljena zabava na odmoru?

– Prije nego što sam rodila kćer Paolu bilo je drukčije, sad je sve podređeno njoj. Tako će ove godine omiljena zabava biti kupanje s Paolom jer ona obožava more. Ima plivalice i sasvim se oslobodi, pliva, skače... Uživa u moru i teško ju je natjerati da izađe. Prava je mala morska sirena.

Jeste li se posebno pripremali za ljeto?

– Ne, još za prošlo ljeto izgubila sam kilograme koji su se nakupili u trudnoći. I od onda sam u dobroj formi, bar se ja tako osjećam.

Komentara 1

SA
sargu123
21:07 28.07.2012.

Tko je ta Antonija Stupar ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije