Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMNA ZA LJETO

Antonija Stupar Jurkin u jednodjelnom badiću pokazala duge noge: 'Što Vakula kaže?'

Foto: Instagram
1/8
22.01.2021.
u 22:30

Voditeljica Antonija Stupar Jurkin na Instagramu se potužila fanovima da joj nedostaje ljeto.

Iako je već četvrtu godinu nema na malin ekranima, voditeljica zabavnih formata RTL Televizije, Antonija Stupar Jurkin, vjerne pratitelje na društvenim mrežama gotovo svaki dan izvještava o svojoj svakodnevnici. Na Instagramu se tako u posljednjoj objavi potužila kako joj nedostaje ljeto.

- Što kaže Vakula, kad će ljeto? Nedostaje mi - napisala je pozirajući u jednodjelnom badiću ružičaste boje s tigrastim uzrokom. Brojni komplimenti počeli su pristizati, a javile su joj se i kolegice Barbara Kolar, Ana Miščević i Antonija Blaće.

Foto: Instagram screenshot

"Ne znam kad će ljeto, ali internet se pregrijao od tvojih fotki", napisala joj je Ana.

Duge noge i jednodjelni badić ispao je prava kombinacija za nekoć voditeljicu brojnih televizijskih emsiija, “Exploziv”, “Exkluziv”, “Exkluziv vikend”, “Extra magazin”, “EuroJackpot” te “Sve u šest”. Nakon brojnih televizijskih angažmana Antonija se 2017. godine odlučila za veliku profesionalnu promjenu. Posao ispred kamere zamijenila je onim u PR odjelu RTL Televizije na poziciji event menadžer.

Uz sve to, nesuđena stjuardesa majka je dvoje djece i supruga, a u posljednjem intervjuu za Večernji objasnila je kako joj je odluka o karijeri bila teška, ali nije zažalila.

– Naravno da sam se zasitila medija. Prirodno je da čovjek raste i da se mijenja i jako sam sretna i zadovoljna što sam takvu odluku donijela. Prije svake odluke, manje ili veće, naravno da ide razmišljanje i promišljanje. Prelomila je želja za novim znanjima za koja nisam imala vremena u radnom odnosu u paketu s obitelji. Ipak, dan traje samo 24 sata i, s obzirom na to da sam željela biti tu za djecu, supruga i stjecati nova znanja, jednostavno nisam fizički mogla biti na punom radnom vremenu na poslu – rekla nam je.


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije