Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
četvrta ispala

Antonija Šola izbačena iz Celebrity Masterchefa zbog brzopletosti

celebrity masterchef
Foto: NovaTV
1/3
07.04.2014.
u 07:42

Antonija je priznala kako joj je boravak u MasterChef kuhinji preveliki stres jer je navikla kuhanje koristiti u svrhu meditiranja

Biti najbrži ne znači uvijek i biti prvi ili najbolji. To je na svojim leđima najbolje osjetila Antonija Šola koja je zbog svoje brzopletosti napustila prvi hrvatski Celebrity MasterChef.

Iako su Ivana i Irina tremašice i štreberice, iako nisu izazov ispunile na vrijeme, ipak je Antonija Šola ta koja se ovog puta oprostila s mogućnošću da osvoji prestižnu MasterChef titulu. Bila je najgora u testu osjetila. Pogodila je samo 3 vrste ribe. A nakon toga uspjela je zaribati i stres test lošom replikom i preuranjenim dovršetkom jela.

Antonija je priznala kako joj je boravak u MasterChef kuhinji preveliki stres jer je navikla kuhanje koristiti u svrhu meditiranja. Nametnuta vremenska ograničenja nisu joj išla u prilog kao ni činjenica da je jednostavno prebrza za MasterChef žiri. Njezino jelo ocjenili su kao najlošije i na taj je način poslali kući.

>>Njen mahuno-losos toliko dobar da ga može poslužiti u bilo kojem restoranu na svijetu!

Foto: NovaTV

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
08:25 07.04.2014.

ne samo da nie "celebraty" (postoji li hrvatski naziv za to) nego jednostavno sama nemre skuhati ni hrenovke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije