Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena imidža

Antonija Mandić skratila i posvijetlila kosu za svoj talk show

\'mandic3_nnn_sce_110211\'
RTL
11.02.2011.
u 19:00

Emisija će trajati 45 minuta, a Antonija će kao urednica i voditeljica razgovarati sa zanimljivim gostima – pjevačima, glumcima, sportašima i političarima. Sve će biti popraćeno prilozima o aktualnim temama

Voditeljica RTL-a Antonija Mandić opasno se priprema za novi posao pa je zbog njega promijenila i imidž. Svoju dugu ravnu kosu skratila je desetak centimetara i posvijetlila je. Sada je spremna za svoj talk show "Studio 45" koji kreće 14. veljače, a emitirat će se od ponedjeljka do četvrtka od 22 sata na RTL-u 2.

Emisija će trajati 45 minuta, a Antonija će kao urednica i voditeljica razgovarati sa zanimljivim gostima – pjevačima, glumcima, sportašima i političarima. Sve će biti popraćeno prilozima o aktualnim temama.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
20:33 11.02.2011.

Što je ovo Antonija Blaće????

BI
bilikamen
20:53 11.02.2011.

baš mi je drago

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije