Naslovnica Showbiz Zvijezde

Antonija Mandić: Iva je bila spremna za odlazak

Naša zajednička prijateljica pitala je Ivu je li spremna na to da bi mogla umrijeti, a Iva je odgovorila: "Ja jesam, ali moji roditelji nisu" - sjeća se dobra prijateljica preminule Ive Bagić, novinarka Antonija Mandić.
12. svibnja 2010. u 09:40 6 komentara 34 prikaza
Iva Bagić
Foto: Antonio Bronic/VLM

Novinarka RTL televizije Antonija Mandić prisjetila se za Story najljepših dana prijateljstva s prerano preminulom bliskom prijateljicom Ivom Bagić opisavši je kao hiperaktivnu i veselu osobu koja je, unatoč vječnoj vedrini, itekako bila svjesna svoje bolesti.

- Uvijek bi me iznenadila kad bi nazvala iz bolnice jer bi zvučala kao najzdravija osoba na svijetu  - kaže Antonija. Dodaje kako je Iva pred sam kraj bila spremna na svoj odlazak.

Kad sam prije nekoliko mjeseci bila kod Ive u bolnici, naša zajednička prijateljica pitala ju je je li spremna na to da bi mogla umrijeti, a Iva je odgovorila: "Ja jesam, ali moji roditelji nisu".

- Čak je i nama rekla da je tijekom bolesti prihvatila to stanje i da je na kraju čeka nešto bolje  - otkrila je Antonija Mandić.

Roštilj
ZA SVA GODIŠNJA DOBA
Roštilj i kiša ne idu zajedno. Ili?

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar OHJOOOOOOJ
  OHJOOOOOOJ:

  Ovo je stvarno previše! Koliko će te još članaka na temu nje napisati... Ok, shvaćamo... mlada je bila, sada je mrtva. Svima nam je žao. Al što je previše, je previše. Toliko tekstova od Vas nije bilo ni kada je papa umro...

 • Karla:

  O dobrim i pozitivnim osobama nikada nije previše riječi!Ne bih se čudila da se o Ivi napiše i knjiga - ona je divan uzor današnjoj generaciji i dok je živjela i kada je umirala..

 • babykoker:

  Asmodeus????