Naslovnica Showbiz TV

Antonija je već jednom primljena u BB, ali je sama odustala

– Vjerujem da će daleko dogurati jer je okretna i pričljiva, a kao dijete bila je dobra, ali dosta živa, sve ju je zanimalo i sve je morala vidjeti, čuti i probati - kaže mama Katica Jovanović.
03. svibnja 2011. u 20:00 26 komentara 102 prikaza
\'slika 2a\'
Foto:
Pogledajte galeriju 1/3

– Voljela bih da Antonija što dulje ostane u Big Brotheru jer joj je to, znam to jako dobro, bila velika želja – kaže Katica Jovanović, majka Antonije, koja je u nedjelju s dvojicom kandidata ušla u BB kuću i već prvog dana zaintrigirala ukućane i gledatelje. Jovanovići, Katica i otac Slobodan, žive u Tovarniku, velikom srijemskom selu uz samo granicu sa Srbijom u kojem je rođen i hrvatski pjesnik Antun Gustav Matoš. Kad smo ih popodne nazvali, upravo su se spremali na put u Italiju.

Antonija je rođena u Vukovaru, a prognaničke godine proveli su u Opatiji, gdje je Antonija ostala nakon što su se roditelji i braća vratili, ali ne u Vukovar, već u Tovarnik.

– Vjerujem da će daleko dogurati jer je okretna i pričljiva, a kao dijete bila je dobra, ali dosta živa, sve ju je zanimalo i sve je morala vidjeti, čuti i probati. Završila je ekonomsku školu i dugo nije imala posao već se snalazila radeći razne poslove. Sad je menadžerica u prodaji vina i radi u Opatiji, Zagrebu i na otocima – rekla je ponosna majka. Iako je prava ljepotica, njezina mama kaže da Antoniju još ni jedan mladić nije osvojio.

– Iako ima 26 godina, koliko znam, nema nikakvu ozbiljniju vezu, a i neka, neka se izdovolji dok je mlada. Imat će vremena i za brak i djecu, a i vidim da još nije za ozbiljnu vezu, a pogotovo za brak – kaže Katica i nastavlja:

– Već se ona jednom prijavila u BB i ni tada je nisam odgovarala. Pametna si, imaš dovoljno godina da možeš odlučivati o svojim postupcima i kako prostreš, tako ćeš leći – rekla sam joj i, premda je sama odustala, vidjela sam po njoj da je bila žalosna. Zato je sad bila presretna, a i mi s njom.

Antonijina majka prije se brinula o starim i nemoćnom osobama, a sad je domaćica u jednoj obitelji u Italiji. Kaže da je kod nas teško pronaći posao i u odlascima u Italiju vidi rješenje dok se ne pronađe nešto bliže Tovarniku. Mlađi brat Mihael je konobar i najviše je u Dubrovniku, gdje i radi, a stariji Marino zaposlen je u građevinskoj tvrtki u Osijeku i često je na terenu. Svi se oni ponose svojom Antonijom koju svakodnevno gledaju na televiziji.

Nova stanarka Big Brother kuće mu&scaron

Nova stanarka Big Brother kuće muškoj je publici zasigurno već poznata, ako ne njezino lice, onda zasigurno obline. Naime, zanosna Antonija prije pet godina krasila je stranice časopisa Klik. Njihov objektiv uhvatio ju je u par zavodničkih poza, a odjeci publike bili su više nego odlični. Bujna Antonija tako je u 56. broju tog mjesečnika uresila rubriku Babewatch. A da voli pažnju kamera i fotoaparata izjavila je i u uvodnom prilogu u nedjelju kad je ušla u kuću na Košutnjaku. Isto je potvrdila odmah prvi dan kad se predstavljala svojim novim sustanarkama. Iako je završila srednju školu administrativnog smjera, Antonija kaže da se tim poslom ne misli baviti.

A1 paket usluga
Blic istraživanje
Kako Hrvati izabiru pružatelja internet/mobilne/TV usluge?

A1 izdvaja za Vas

  • klokan13:

    Ovo je zaista strašna vijest. Večernjak napreduje rakovim korakom. Inače, ako je i mama ovakva dobro bi mi došla- Nakratko, jer baš i nije bistrina.

  • -obrisani-:

    Kako samo napredujemo...nekad bi to bila slika za Startovu duplericu, danas je za Vecernji... Cipkane gace i imtelektualna poza. Stvarno za daleko dogurat.

  • mamasita:

    ljudi.admin nije osoba ni ime,to vam je administration ili ti ga administracija,hahahah