Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem

Antonija i Aljoša Šerić otkrivaju kako su povezali ljubav i posao

Naslovnica
Foto: VL
16.07.2015.
u 00:01

Udruživši se, grupi Pavel dali su novi polet, a uoči večerašnjeg nastupa na Medvedgradu kazali su nam sve o izlasku novog albuma i svojem braku

Floskulu da ljubav i posao ne idu zajedno porušili su do temelja. Supružnici Antonija i Aljoša Šerić, udruživši se i privatno i glazbeno, dali su nov polet grupi Pavel, a uoči večerašnjeg nastupa na Medvedgradskim glazbenim večerima otkrili su nam i sve o novom albumu.

– Večeras ćemo svirati presjek naša tri albuma, ali premijerno i novu pjesmu „Poslije nas“ koja će se naći na njemu. Naime, krajem godine idemo u studio kako bi krajem 2016. sve bilo spremno za izlazak novog materijala. Bit će možda brži i vedriji od dosadašnjih i s malo irskog i country štiha, a vokalno ćemo se podijeliti nekako napola Antonija i ja. Skupa smo radili neku glazbu, ali tekstovi su i dalje samo moji, ne dam nikome da se u to petlja – smije se Aljoša dok mu Antonija simpatično dobacuje da ih ona i ne želi pokušati pisati.

Ljetni poslovni raspored nije im gust. Prvog dana kolovoza sviraju zadnji ljetni koncert u Širokom Brijegu na West Herzegowina Festu, a potom će dva tjedna na odmor.

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka iz kojeg izdvajamo i ove priče:

>> Stanje nacije: Hrvati vole centar i protive se lustraciji

>> Na proljeće kreće gradnja pelješkog mosta: Na stari projekt bačeno u vjetar više od 209 milijuna kuna

>> Lorencin u fokusu: Dočekali su ga kao manekena, a dobili ministra od akcije

>> Mrsić za idući mandat priprema ideju o nasljeđivanju mirovine

Ne propustite tiskano izdanje Večernjeg lista koje možete prelistati i na e-izdanju!

Foto: VL

Komentara 1

OB
ObrenM
07:26 16.07.2015.

Rotu.Sto imate negativno kazati za jedan skroman bracni par pun ljubavi.Nikakove afere se ne povlace za njima.Normalnom covjeku moze biti drago vidjeti njihovu skladnu slogu.Po kojim kriterijima je supruga alapaca.O kvaliteti glazbe se mozemo sporiti,ali i kod njihovog opusa ima za svakoga bar ponesto.Zasto bezrazlozno mrzimo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije