Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbor za miss

Antonija Gogić zasjenila sve u unikatnoj cvjetnoj haljini

izbor za miss, bjelovar, antonija gogić
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/15
01.06.2015.
u 21:40

Hortikultura Daruvarskih toplica i Senka Janček izradili cvjetnu unikatnu haljinu napravljenu od prirodnog cvijeća, odnosno čak 600 cvijetova orhideja boje fuksije, te 70 listova aspidistre

Na završnici izbora za Miss Bjelovarsko-bilogorske županije 2015 u sklopu nacionalnog izbora za Miss Hrvatske, održanoj u daruvarskom restoranu Terasa izabrane su najljepše predstavnice Bilogore, a u konkurenciji je bilo 12 djevojaka. Za Miss BBŽ izabrana je Marija Barišić iz Hrastovca, prva pratilja je Matea Serdarušić iz Bjelovara, druga je pratilja Vivien Grzelja iz Bjelovara, dok je Miss fotogeničnosti Lucija Ivanković iz Velikih Zdenaca. Izbor je organizirala tvrtka PR5 j.d.o.o. a zanimljivost je da ga je zasjenila aktualna Miss Hrvatske Antonija Gogić pojavivši se u spektakularnoj cvjetnoj unikatnoj haljini.

Antonija inspiracija za haljinu

Haljina je djelo ruku djelatnica Službe hortikulture Daruvarskih toplica, a dizajnirala ju je i osmislila agronom Senka Janček. Za izradu haljine uz dvije djelatnice i dvije djevojke koje su na stručnom usavršavanju, a koje su također odradile sjajan posao, bilo je potrebno punih 30 sati rada. S. Janček kaže da kada je upoznala aktualnu Miss Antoniju Gogić odmah je poželjela napraviti unikatnu haljinu za nju, jer je smatrala da će je ona svojom neodoljivom pojavom najbolje isprezentirati, a što se i obistinilo na završnici izbora Miss BBŽ, kada je Antonija zablistala u jedinstvenoj haljini izvanreno je iznosivši i isprezentiravši na najbolji mogući i najpoželjniji način.

- Antonija je sjajno surađivala i nije pokazivala ni trunkice patnje s kojom je bila suočena tijekom nošenja haljine. Naime, zbog podstave od žićane "konstrukcije" i same težine haljine Antonija je dobro nažuljala koljena, ali sve je to podnosila sa smiješkom priznavši da je također zadivljena  ovom jedinstvenom kreacijom - s ponosom ističe S. Janček.

Teška i verijedna poput vjenčanice

Inače haljina je napravljena od prirodnog cvijeća, odnosno čak 600 cvijetova orhideje boje fuksije, te 70 listova aspidistre (sobno cvijeće), a sve je bilo složeno na podlozi žićane mreže koja je "skrojena" u obliku krinoline. Iako nije vagana Senka Janček kaže da je težila koliko i bogatija vjenčanica, a upravo bi toliko i koštala ukoliko bi uslijedila narudžba za sličnu haljinu. Poručuje da bi njezina ekipa rado prihvatila i izazov kreiranja slične haljine za buduću Miss Hrvatske i njezin odlazak u Kinu na svjetsku završnicu izbora, uz jedini uvjet da se osigura cvjetna hladnjača u kojoj bi se haljina transportirala, s obzirom da je nužna zbog održavanja svježine cvjeća i listova.

>> Miss Hrvatske Antonija Gogić: 'Svjetski izbor ljepote pamtit ću po novim prijateljstvima'

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:48 01.06.2015.

kaj je ovo neka satira? vic? Pa Hrvatska je poznata po zgodnim curama, a ove (sve do zadnje) na fotografijama su fakat blago receno ispodprosjecne. A sto se desava kada bjelovarski modeli i modni designeri pokusavaju oponasati lady Gagu ocigledno je na prvih dvije tri fotografije. Kaj bi Drele rekel, da si zabijes cavel v glavu....

DU
Deleted user
08:32 02.06.2015.

ajme cipela, a tek cvjetna haljina...odoh odmah doma načupati travu u dvorištu i napraviti remek djelo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije