Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
instagram video

Antonija Blaće objavila 'najslađi ljetni video'

Screenshot
07.08.2018.
u 10:44

'Pravo je čudo koliko te to biće u sekundi može vratiti u sadašnji trenutak'

Voditeljica Antonija Blaće prije tri godine udomila je psa Čarlija.

 

Sreća 💙

Objavu dijeli Antonija Blaće (@antonijablace)

- Obožavamo tog psa, to nam je bila najbolja odluka ikad. Antistres terapija je imati psa. Pravo je čudo koliko te to biće u sekundi može vratiti u sadašnji trenutak, kazala je tad Antonija.

Od psa se ne odvaja, pa ga je tako vodila i na posao gdje joj je jednom čak i ušetao u kadar dok je snimala emisiju uživo.

Ni sada se ne odvajaju, pa je tako objavila video na svom Instagram profilu kako skače u more, a pas odmah za njom. Video je dosad pregledan 20 000 puta, a sudeći po komentarima očito se Čarli svima dopao.

Pogledajte i sami...

 

To the rescue!

Objavu dijeli Antonija Blaće (@antonijablace)

 

Pogledajte video - Žanamari: Moja je ljetna avantura završila brakom


 
Ključne riječi

Komentara 4

KR
kruti221
11:47 07.08.2018.

iritantna tovarka&njena živina---->NEPROCJENJIVO!!!!

WW
wwwcro
17:32 07.08.2018.

Užas. Pas je izašao na ulicu bez lanca i prijatelj ga je pokušao autom zaobići i pri tome je sletio s ceste. Svi iz auta su bili ozljeđeni , a suvozač je bio u bolnici danima. Te životinje ne smiju bez lanca i brnjice van dvorišta ili stana zbog sigurnosti sudionika u prometu.

DO
dom7
12:38 07.08.2018.

ja mislila da ceka bebu,bilo bi dobro godine idu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije