Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo druženje

Ante Gotovina družio se s dvoje glazbenika: 'Kad igra karte s ekipom, pušta samo naše pjesme'

Foto: Željko Lukunić/Pixsell
1/14
15.04.2024.
u 13:40

Ante Gotovina družio se s bivšim članovima Daleke obale - Borisom Hrepićem i Jakšom Kriletićem.

Boris Hrepić Hrepa i Jakša Kriletić Jordes, koji je naslijedio Marijana Bana na mjestu pjevača Daleke obale, prošlog su tjedna imali nastupe u Šibeniku i Pakoštanima. Na plakatima je pisalo Jakša i Hrepa (ex Daleka obala), a njihovu tonsku probu došao je pogledati i umirovljeni general Ante Gotovina.

- U Pakoštane na kavi. Oficir i džentlmen Ante Gotovina, ljubitelj saksofona i Daleke obale. Kaže da kad igra karte s ekipom pušta samo Daleku obalu, i da mi nismo muzikanti nego pravi umjetnici. Pričao i priče iz pariških jazz-klubova gdje je odlazio zbog saksofona - napisao je Hrepa na Facebooku uz fotografiju s Gotovinom. Ako se prisjetimo, krajem prošle godine Dalekoj obali je došao kraj te se raspala. 

- Ja mogu samo reći da mi je stvarno žao, ali kad nešto ne ide – ne ide i tu treba stati da bude neki ljudski razlaz - kazao je Jakša za In Magazin. Loši međuljudski odnosi u bendu su ih mučili i razlaz je bio jedina logična opcija. - Ima tu više stvari. Teško je to reći. Pjesme su toliko divne, o ljubavi, a mi smo između nas bili dosta zatvoreni i imali smo dosta međuljudskih problema koji se više nisu mogli podnositi - objasnio je tada. 

 

1/10

 

VEZANI ČLANCI:

 

Daleku obalu osnovali su Marijan Ban i Boris Hrepić davne 1985. u Splitu. Ban je bend napustio prije sedam godina i otada se potpuno povukao iz javnosti, a Kriletić je postao pjevač Daleke obale 2019. godine, kada su se ponosno okupili.

 

VIDEO: Ella Dvornik oplela po političarima! 'Možete li popraviti dječje igralište na Jarunu?'

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
20:35 15.04.2024.

"...družio se s dvoje glazbenika".... Družio se s dvojicom glazbenika. Obojica su muškarci.

Avatar Aurel
Aurel
09:30 16.04.2024.

" Oficir i džentlmen Ante Gotovina" - koliko sam upoznat sa ČINJENICAMA, gotovina je u francuskoj odrobijao 5-6 godina zbog pljačke, otmice i razbojstva... tako da se baš ne uklapa u definiciju "džentlmena"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije