Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA LJUBAV

Ante Gelo razveo se u tajnosti, uskoro će se vjenčati s HRT-ovom producenticom

Šibenik: Društvo Juraj Dalmatinac proslavilo 10. obljetnicu rada na očuvanju Šibenika
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/5
27.07.2023.
u 08:29

Par se upoznao upravo na Prisavlju dok su surađivali na projektu 'Trag u beskraju', koncertima posvećenim prerano preminulom glazbenom velikanu Oliveru Dragojeviću koji se održavaju u Veloj Luci. Gelo i Petra vjenčat će se baš na Korčuli nakon ovogodišnjeg niza koncerata. Gelo s bivšom suprugom ima troje djece, pa zato želi da ceremonija novog braka prođe bez puno pompe

Naš poznati skladatelj i gitarist Ante Gelo (49) u tajnosti se razveo i ponovno se ženi. Kako piše Story, umjetnik će se početkom kolovoza vjenčati s HRT-ovom producenticom Petrom Topolovec, koja na nacionalnoj televiziji radi posljednje četiri godine.

Par se upoznao upravo na Prisavlju dok su surađivali na projektu 'Trag u beskraju', koncertima posvećenim prerano preminulom glazbenom velikanu Oliveru Dragojeviću koji se održavaju u Veloj Luci. Gelo i Petra vjenčat će se baš na Korčuli nakon ovogodišnjeg niza koncerata. Gelo s bivšom suprugom ima troje djece, pa zato želi da ceremonija novog braka prođe bez puno pompe. 

VEZANI ČLANCI 

- Nije htio zavaravati ni suprugu ni sebe. Nije mogao zatomiti emocije koje je vrlo brzo počeo osjećati prema Petri. Htio je biti fer prema svima. Ljubav se dogodila neplanirano i iznenada, sasvim neočekivano. Ipak, sretan je zbog svega. Petra ga razumije u svakom pogledu i odlično funkcioniraju. Privukla ga je komunikacijom, vrlo je elokventna žena. Tu su kliknuli i dogodila se ljubav, kazao je za Story izvor blizak paru. 

Ante je prije dvije godine Petri posvetio poseban status, gdje joj se zahvalio na pomoći u projektu "Traj u beskraju".
'Hvala Petri Topolovec na pomoći i savršenoj komunikaciji, bezbroj brojeva nazvanih, karata riješenih, brizi o glazbenicima, hvala na linkovima i komunikaciji. Hvala najljepša', napisao je Gelo na Facebooku. 

Ante Gelo rođen je u Zagrebu, gdje je završio osnovnu i srednju Glazbenu školu Vatroslav Lisinski u razredu prof. Felixa Spillera. Na Sveučilištu za glazbu i izvedbene umjetnosti u Grazu diplomirao je jazz gitaru 2001. godine. Na istom je Sveučilištu 2001. godine upisao magistarski studij kompozicije i aranžiranja. Nakon povratka iz Graza nastupao je na mnogobrojnim koncertima i jazz festivalima u Hrvatskoj, Sloveniji, Italiji, Austriji, Njemačkoj, Mađarskoj, Srbiji, Francuskoj, Brazilu, Australiji, Kini, Skandinaviji i Tajvanu. Tijekom godina nastupao je i na poznatim svjetskim koncertnim pozornicama: L'Olympia u Parizu s Oliverom Dragojevićem i Terezom Kesovijom, Royal Albert Hall u Londonu, Wiener Konzerthaus u Beču, Carnegie Hall u New Yorku i Sydney Opera House s Oliverom Dragojevićem. Dobitnik je 23 Porina. 

VIDEO: Preminula je Sinead O'Connor, legendarna i ćesto kontroverzna pjevačica 

Ključne riječi

Komentara 23

Mladen Č
09:40 27.07.2023.

Do nekog drugog trajekta za Velu luku i neke druge producentice, Gelo tako nećeš ostaviti trag u beskraju!

Avatar possibilis
possibilis
09:43 27.07.2023.

Zao mi je da nitko nije objavio ni recenicu sto o emocijama i komunikaciji misli bivsa supruga ili bilo tko od troje djece.

Avatar Barba
Barba
09:38 27.07.2023.

To mu nije trebalo. Kad sve prođe shvatit će da su djeca nešto najvrijednije što ima u životu. Bojim se da djeca o ocu neće tako misliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije