Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snažan duh

Ante Čedo Martinić: "U teatru sam, radim. Nisam izvan stroja!"

glumac
Arhiva VL
13.01.2011.
u 20:00

Poručuje da je zdravlje isključivo privatna domena te kako ni po čemu ne ulazi u djelokrug njegova posla

Poznati splitski glumac Ante Čedo Martinić, ravnatelj Drame HNK Split, opovrgnuo je jučer za Večernji list napise da zbog bolesti ne radi i kako određeno vrijeme neće nastupati na daskama koje život znače.

– U kazalištu sam. Normalno radim i funkcioniram. Nisam izvan stroja. Ne želim da se više piše o mojem zdravstvenom stanju. Neka se mediji radije bave Severinom i Avom Karabatić, a ne mojim zdravljem. To je isključivo privatna domena – kazao nam je 50-godišnji Ante Čedo Martinić.

Za njegove zdravstvene tegobe doznalo se u utorak, kad je iznenada otkazana premijera predstave “Prije sna” u splitskom HNK, a uprava kazališta objavila je da je razlog tomu bolest Čede Martinića. Zbog želučanih problema koji su se javili prošlog ljeta obavio je potrebne pretrage. No to, decidiran je, javnost ne treba zanimati. Glumac naglašava da je ljutit i ogorčen objavljenim člancima te ostaje pri stavu da neće davati izjave.

– To stvarno nema nikakva smisla. To ni po čemu ne ulazi u djelokrug moga posla, u ono što bi eventualno zanimalo javnost – poručuje Martinić.

Od glume očito nije odustao, kao ni od vođenja dramskog ansambla druge nacionalne kazališne kuće u Hrvatskoj, s kojim priprema nove naslove i nove predstave. Osim po brojnim ulogama koje je odigrao na pozornici splitskoga teatra, Martinić je poznat i po ulogama u popularnim serijama “Villa Maria”, “Ponos Ratkajevih”, “Novo doba”...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije