Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ni orala ni kopala

Anne Hathaway platili četiri milijuna kuna za nošenje nakita

anne
Foto: Pixsell
1/7
28.02.2011.
u 21:46

Tiffanyju nije bilo teško izdvojiti ovu basnoslovnu cifru jer je 28-godišnj glumica kao voditeljica sinoćnje 83. dodjele Oscara bila u centru pažnje medija.

Poznato je da se draguljari “trgaju” za zvijezde koje će na Oscarima nositi njihov nakit i tako ih reklamirati. Slavni su za ulogu hodajuće reklame jako dobro plaćeni, a najbolju cijenu ove je godine postigla glumica Anne Hathaway kojoj je kuća Tiffany navodno platila vrtoglavih 750 tisuća dolara (4,05 milijuna kuna), piše UsMagazine.

Tiffanyju nije bilo teško izdvojiti ovu basnoslovnu cifru jer je 28-godišnja glumica kao voditeljica sinoćnje 83. dodjele Oscara bila u centru pažnje medija.

Nakon Anne, druga zvijezda koja je nošenjem nakita najviše zaradila je Gwyneth Paltrow koja se ukrasila naušnicama, brošem i prstenom Louisa Vuittona i za to dobila petsto tisuća dolara (2,7 milijuna kuna).

Komentara 1

Avatar cro1com
cro1com
12:39 05.03.2011.

Ovo je najodvratnija spodoba sto videh u zivotu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije