Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSPODIN SAVRŠENI

Anita nakon ispadanja otkrila zašto nije zaiskrilo sa 'Savršenim': 'Nisam ga zamišljala ovako'

Anita Martinović
Foto: RTL
1/5
04.10.2019.
u 14:07

– Generalno mi taj stereotip ne smeta jer imam prijatelje od 18 do 50 godina. Mislim da godine nisu toliko presudne koliko karakterne osobine, iako moram priznati da bih voljela upoznati frajera koji je barem mojih godina, ako ne i stariji – kazala je Anita.

Modna dizajnerica Anita Martinović (35) sinoć je napustila "Gospodina Savršenog", a za RTL je kazala nešto više o svojim dojmovima u showu. 

– Pa moram biti iskrena i reći da sam ga zamišljala visokog, crnog, brkatog i bradatog, ha-ha-ha... Ili sam barem priželjkivala da bude takav. Bila sam generalno jako uzbuđena kad sam ulazila u vilu pa sam se onda i jako iznenadila kad sam vidjela Miju. Bio je jako sladak i simpatičan i definitivno mi je razbila tremu činjenica što je on imao još veću tremu. Mislim da nam je rakijica kojom sam ga počastila kod ulaska baš dobro došla – kaže dizajnerica koja je od 27-godišnjeg Mije starija nekoliko godina.

– Generalno mi taj stereotip ne smeta jer imam prijatelje od 18 do 50 godina. Mislim da godine nisu toliko presudne koliko karakterne osobine, iako moram priznati da bih voljela upoznati frajera koji je barem mojih godina, ako ne i stariji. Godine nisu bitne, ali nažalost, u puno slučajeva muškarcima daju na iskustvu i zrelosti, što automatski znači više samopouzdanja. A zna se da je samouvjeren muškarac najprivlačniji muškarac – komentira te otkriva kako je i prije bila u vezama s muškarcima koji su mlađi od nje.

– Zapravo, polovica mojih veza bila je s muškarcima koji su mlađi od mene. Moja je najdulja veza bila s dečkom dvije godine mlađim od mene. I sama sam još uvijek dosta zaigrana pa mi odgovara društvo osoba koje nisu smrtno ozbiljne. Dobitna bi kombinacija bila izgrađen muškarac zaigran u duši – rekla je Anita koja je tijekom showa upoznala i Mijina tatu. Tada je kazala kako je  je za nju upoznavanje s roditeljima zadnji korak. 

– Pa nije baš da dolazim iz konzervativne obitelji, dapače, naši su roditelji svašta proživjeli s nama. Ali moglo bi se reći kako su se naši roditelji trudili da nam usade tradicionalne vrijednosti. Roditelje sam upoznavala s dečkima s kojima sam bila u ozbiljnoj vezi, ali sam vidjela da ponekad teško proživljavaju kad dođe do razlaza pa iz tog razloga ne bih htjela da to proživljavaju još koji put. A i sada sam već dovoljno iskusna da mogu vrlo brzo prepoznati ima li neka veza budućnost – rekla je Anita i dodala da se dobro slagala s Mijom. 

– Mijo i ja smo oboje veseljaci, roditelji su nam usadili dobre i prave moralne vrijednosti. Volimo sport, smijeh, pjesmu, ples, oboje smo rođeni u siječnju, usred zime. Mijo je dobričina, a tako nekako doživljavam i sebe. Različiti smo po tome što sam ja s Venere, a on s Marsa... Osim toga, iako je Mijo pametan muškarac, mislim da je još vrckav. Dosta je tu poljubaca palo u showu, što mislim da se njemu baš svidjelo, he-he. Tiha voda brege dere – sa smiješkom će Anita.

Dobar dio showa obilježile su i trzavice među djevojkama. Mnoge od njih sigurno se ne bi upoznale da nije bilo "Gospodina Savršenog". 

– Trudila sam se upoznati sve djevojke u kući i svaku prihvatiti s manama i vrlinama, a s Alenkom i Emily nekako sam se najviše karakterno našla. Nuša mi je bila jako draga, ali smo iz različitih zemalja pa je malo teško održavati odnos. Posebno mjesto u srcu imam i za Mihaelu, Julie i Saru. Zapravo, sve su mi cure jako drage, svaka na svoj način, jedino s Andreom nikako nisam uspjela pronaći zajednički jezik, iako se tako u početku uopće nije činilo. Rekli bi naši u Slavoniji: Ja šorom, ona dvorom – kaže Anita koja je imala posebno napet odnos s Andrejom. 

– Nas dvije kao da govorimo različiti jezik. Ona ima neku svoju viziju svijeta i stvari oko sebe, kao da živi u nekom balončiću. Prvo sam mislila da je do mene, pa sam pokušavala razgovorom razriješiti nesuglasice, no kada sam vidjela da i s ostalim curama svaki dan eskaliraju neke situacije, shvatila sam da je to unaprijed izgubljena bitka. Naposljetku mi je nekako žao zbog svega zato što je dobra cura, ali živi u nekom svom svijetu. I ne mislim da je to jezična barijera jer i Julie i Nuša ne govore dobro hrvatski pa smo se sve razumjele – i to više nego dobro – rekla je Anita. 

Na pitanje gdje i kako bi provela spoj s Mijom izvan showa kad bi imala priliku, Anita daje prilično kreativan prijedlog. 

– Kad bismo Mijo i ja imali spoj u stvarnom životu, pozvala bih ga u Gardaland. Oboje smo ''odrasla djeca'' i mislim da bi nam ondje bilo super. Osim toga, bojim se visine, a već smo vidjeli kako Mijo ima dovoljno jake mišiće da te ohrabri i zaštiti pa bi nam jedan dan ondje, uz piće i neku dobru klopu, bio pun pogodak.

Ključne riječi

Komentara 1

SJ
Samo ja
17:58 04.10.2019.

Pa daj ženo daj da se nađemo,ima 36,al daj da se dogovrimo za detalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije