Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 4 tjedna

Anita izgubila u duelu i napustila Farmu!

farma
Foto: Farma/Facebook
1/4
08.11.2015.
u 00:03

Borba je bila zanimljiva, a Anita je odabrala dvoboj na snagu, kategorija kola.

Iako su mnogi prognozirali kako će nakon dvoboja Miriam biti ta koja će napustiti Farmu, ipak je Anita iz duela izašla poražena, piše Dnevnik.hr. Borba je bila zanimljiva, a Anita je odabrala dvoboj na snagu, kategorija kola. Cilj ovog dvoboja je svojom snagom, u roku od tri minute odgurati drveni nosač unaprijed. Guranjem drvenog nosača  gura se i protivnik.

Bubica je priredila pravi show u areni. Farmerima je poručila da izgledaju kao da sjede u kinu, a potom entuzijastično skakutala po Areni, dok su ostali farmeri bili u  šoku. Bubica je dala sve od sebe i u dvoboju porazila Anitu i to tako da će ju teško itko od farmera ikada izazvati na dvoboj snage.

Osupnuti njenom pobjedničkom energijom farmeri su je nakon pobjede na ramenima iznijeli iz Arene. -Osjećam se umorno, ali jako zadovoljno. Bilo je teško, i zato sam još više zadovoljna što
sam tako teškog protivnika poslala doma- kazala je Miram koja je ponosno izašla iz dvoboja kao pobjednica.

-Nisam znala da ću pobijediti nego sam si rekla, ako pobijedim, ne želim da to bude slučajna pobjeda nego da vide da sam se na to pripremila i da ću napraviti sve da pobijedim, uz jedan veliki show, i to mi je uspjelo. Uspjelo mi je na taj način da sam dobila njihovo poštovanje- kazala je.

Anita je tako nakon četiri tjedna boravka morala napustiti Farmu.

>>Farmeri odlučili: Evo tko se ponovo vraća na Farmu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije