Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO LJUBI

Anita Dujić se na snimanju filma zaljubila u zgodnog Škota

Anita Dujić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/10
29.11.2017.
u 09:11

Upoznali su se na snimanju filma "Mamma Mia 2" koji se u rujnu i listopadu snimao na Visu. Ona je radila kao scenografkinja i dekoraterka seta, on kao location manager.

Bivša miss turizma Anita Dujić (33) ponovno ljubi. Nakon što se prije dvije godine razvela od Ivana Veljače lijepa je manekenka i dizajnerica nakita bila u jednogodišnjoj vezi s glumcem Ivanom Hercegom, a nedavno joj je srce zarobio Škot Duncan Broadfoot.

Upoznali su se na snimanju filma "Mamma Mia 2" koji se u rujnu i listopadu snimao na Visu. Ona je radila kao scenografkinja i dekoraterka seta, on kao location manager.

 

A post shared by Duncan Broadfoot (@duncanbroadfoot) on

 

- Zaljubljena sam i sretna. Naša je veza još na početku, zajedno smo tek dva mjeseca. 'On živi u Londonu pa smo na relaciji Zagreb-London, s tim da je on ipak češće u Zagrebu nego ja kod njega - rekla je Anita za Gloria.hr.

VIDEO: Bile su najljepše glumice Hollywooda i onda su lice uništile botoksom


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije