Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova karijera

Anica Kovač postat će modna kreatorica?

anica kovač
20.05.2010.
u 19:55

- Ponudili su mi da dizajniram desetak haljina za Lineu i, iako smatram da je to dobra ideja, još ništa nije definirano i nisam sigurna hoću li se, s obzirom na brojne obveze koje imam, prihvatiti toga - rekla je Anica.

Nakon manekenske karijere i aktualne uloge supruge i majke, Anica Kovač uskoro bi mogla postati i dizajnerica odjeće. Takvu ponudu dobila je od Linee Exclusive, kuće čije haljine godinama nosi.

- Ponudili su mi da dizajniram desetak haljina za Lineu i, iako smatram da je to dobra ideja, još ništa nije definirano i nisam sigurna hoću li se, s obzirom na brojne obveze koje imam, prihvatiti toga - rekla je Anica za net.hr. O primamljivoj ponudi lijepa Anica još uvijek razmišlja, a ako je prihvati, kaže, sve će morati biti po njezinu.

Ako se suradnja ostvari, Anica Kovač uskoro bi mogla imati vlastitu reviju te se tako pridružiti elitnom društvu domaćih dizajnera.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar kelt
kelt
10:23 22.05.2010.

Bilokojim zanimanjem za koje ima fakultet-srednja škola nemaju se kaj ljudi koji to nisu završili bavit. Jel itko ikad čuo da netko postane doktor a da nije završio medicinu? Ne, a ako to i pokušaš, završiš u zatvoru. Nema toga da netko zbog veza i novaca postigne nešto u nekom zanimanju bez da se potrudi odsjedti u školskoj/studentskoj klupi. Izvoli završit: certifikat, višu, bilošta!!

MA
mare0801
05:57 21.05.2010.

ja ovo moram komentirati,jer su manekenke-nogometaši nepresušni izvor moga prezira.mislim da je krasno kada Boban i ostali svojim ženama koje se očito dosađuju pruže mogućnost da se malo zabave poduzetništvom i modom,ili kada Anica poželi kreirati i svi odmah skaču da joj ispune želju,ali to jezaista presmiješno. Cijela dvorana je crkavala od smijeha prije par godina na teniskom turniru gledajući bidne hostese u Leonardinim kreacijama ,a u Kozmu su spuštali cijene nakita samo da ga kome utrape.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije