Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Anica Kovač postat će modna kreatorica?

- Ponudili su mi da dizajniram desetak haljina za Lineu i, iako smatram da je to dobra ideja, još ništa nije definirano i nisam sigurna hoću li se, s obzirom na brojne obveze koje imam, prihvatiti toga - rekla je Anica.
20. svibnja 2010. u 19:55 2 komentara 3 prikaza
anica kovač

Nakon manekenske karijere i aktualne uloge supruge i majke, Anica Kovač uskoro bi mogla postati i dizajnerica odjeće. Takvu ponudu dobila je od Linee Exclusive, kuće čije haljine godinama nosi.

- Ponudili su mi da dizajniram desetak haljina za Lineu i, iako smatram da je to dobra ideja, još ništa nije definirano i nisam sigurna hoću li se, s obzirom na brojne obveze koje imam, prihvatiti toga - rekla je Anica za net.hr. O primamljivoj ponudi lijepa Anica još uvijek razmišlja, a ako je prihvati, kaže, sve će morati biti po njezinu.

Ako se suradnja ostvari, Anica Kovač uskoro bi mogla imati vlastitu reviju te se tako pridružiti elitnom društvu domaćih dizajnera.

Hrvatska - Španjolska
SLAVE NASLOV
Pogledajte što španjolski mediji pišu nakon pobjede, dotaknuli se i hrvatskog ponosa
Plin
SMANJENJE CO2
Perspektive plina kao alternativnog goriva u prometu u Hrvatskoj
  • Avatar kelt
    kelt:

    Bilokojim zanimanjem za koje ima fakultet-srednja škola nemaju se kaj ljudi koji to nisu završili bavit. Jel itko ikad čuo da netko postane doktor a da nije završio medicinu? Ne, a ako to i pokušaš, završiš u zatvoru. Nema toga ... prikaži još! da netko zbog veza i novaca postigne nešto u nekom zanimanju bez da se potrudi odsjedti u školskoj/studentskoj klupi. Izvoli završit: certifikat, višu, bilošta!!

  • mare0801:

    ja ovo moram komentirati,jer su manekenke-nogometaši nepresušni izvor moga prezira.mislim da je krasno kada Boban i ostali svojim ženama koje se očito dosađuju pruže mogućnost da se malo zabave poduzetništvom i modom,ili kada Anica poželi kreirati i svi odmah skaču ... prikaži još! da joj ispune želju,ali to jezaista presmiješno. Cijela dvorana je crkavala od smijeha prije par godina na teniskom turniru gledajući bidne hostese u Leonardinim kreacijama ,a u Kozmu su spuštali cijene nakita samo da ga kome utrape.