Naslovnica Showbiz Zvijezde

Anica Kovač odgovorila na Ostojićevu izjavu: 'Ponižavajući mene, ministar vrijeđa sve žene'

Afera oko kukastog križa na Poljudu još se uvijek ne stišava. Nakon što je ministar Ranko Ostojić na svom Facebook profilu indirektno uvrijedio Anicu Kovač nije dugo trebalo da mu bivša miss odgovori
18. lipnja 2015. u 19:57 219 komentara 32024 prikaza
anica kovač ranko ostojić
Foto: Pixsell kolaž
Pogledajte galeriju 1/8

Na pitanje tko je pregledavao teren prije utakmice Hrvatska – Italija ministar Ranko Ostojić na svom Facebook-profilu odgovorio je "vjerojatno neka bivša misica u ime organizatora". Nije dugo trebalo da na njegov komentar reagira bivša Miss Hrvatske Anica Kovač koja smatra da je ministar tom izjavom aludirao upravo na nju.

U izjavi za T-portal bivša miss izjavila je kako je njegova izjava sramotna i da je njome uvrijedio ne samo nju nego i sve žene.

Ovo je sramota! Prvo nisam htjela komentirati izjavu ministra Ranka Ostojića jer mislim da je sam sebe time već dovoljno ponizio. Ali nažalost je ministar sa svojom izjavom "kako je neka bivša misica pregledala travnjak" pri tome vjerojatno mislio na mene u toj izjavi, time je rekao sve o sebi kao čovjeku i kao ministru. Umjesto da ozbiljno shvati ovu katastrofalnu i neugodnu situaciju za hrvatsku reprezentaciju, a time i za Hrvatsku i hrvatski narod, on vrijeđajući i ponižavajući mene, vrijeđa i sve žene, ponaša se neozbiljno i neodgovorno što pokazuje da, nažalost, nije dorastao svome poslu – kazala je Anica za T-portal i uputila direktan upit ministru: – Zar vi, ministre, ne biste trebali već znati tko je počinitelj? Što se toliko traži i čeka? – zapitala se Anica.

Zbog ministrove neprimjerene izjave reagirala je i udruga U ime obitelji koja oštro osuđuje napad na Anicu Kovač i  smatra da ministar već dulje vrijeme potiče diskriminaciju i zloupotrebljava slobodu govora.

>>Ministar Ostojić o kukastom križu: Da se zvijezda ukazala bilo bi viđeno!

>>Udruga 'U ime obitelji' optužila ministra Ostojića za diskriminaciju

Ilustracija
VAŽNO
Imate atmosferski bojler? Ovo su neke stvari na koje treba paziti kako biste izbjegli tragične posljedice

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Darko zg
  Darko zg:

  Anice ova šuga nije vrijedna jedne tvoje riječi,a kamoli rečenice.

 • Avatar alojzijelojzek1967
  alojzijelojzek1967:

  Pa što se čudite Ostojićevoj nekulturi. Uljuđeno ponašanje nije bio predmet u partijskoj školi.

 • zdepar:

  u maniri okorjelog komuniste iz, zapamtite( !) svršenih vremena, bahatim i bezobraznim ponašanjem i vrijeđanjem građana skuplja politički rejting