Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Ani i Marinku su svi predviđali sreću u vezi nakon showa, no danas nisu u dobrim odnosima

Foto: RTL
1/8
28.01.2023.
u 20:00

Magije je, naime,  nestalo nakon što je snimanje završilo, a Ana Barjaktarević se vratila u SAD, gdje živi.  U posljednjoj emisiji požalila se kako je razočarana što je Marinko Plazibat ne zove, a on se izvlačio na vremensku razliku i mnogo posla. No na kraju je i sam priznao kako nije tip koji bi želio vezu na daljinu.

U prošloj sezoni 'Braka na prvu' mnogi su navijali za ljubav najstarijeg para, Ane Barjaktarević i Marinka Plazibata. Iako su mnogi mislili da će veza Ane i Marinka funkcionirati bez problema te da će par i nakon snimanja ostati jednako skladan, oni su u finalnoj emisiji otkrili da nije tako. 

Magije je, naime,  nestalo nakon što je snimanje završilo, a Ana se vratila u SAD, gdje živi.  U posljednjoj emisiji požalila se kako je razočarana što je Marinko ne zove, a on se izvlačio na vremensku razliku i mnogo posla. No na kraju je i sam priznao kako nije tip koji bi želio vezu na daljinu.

- Marinko i ja vidjeli smo se dvaput, a ove godine kad sam bila u Hrvatskoj s kćeri krajem svibnja i početkom lipnja. Bio je to zaista lijep i srdačan susret. Prije i poslije toga poslije poslali smo si nekoliko poruka. I to je sve. Moje sudjelovanje u showu ispunilo je sva moja očekivanja. Uživala sam u svakom trenutku, ništa ne bih mijenjala i opet bih sve ponovila - kazala je Ana za RTL. Nakon povratka u Ameriku oboljela je od korone i trebalo joj je dugo da se oporavi. Marinko joj je slao kratke poruke i bi podrška, no kaže kako je očekivala više topline. 

- Show mi je promijenio život tako što sam puno novog naučila o sebi. Spoznala sam tko sam ja uz drugog čovjeka. On je izvukao ono najbolje iz mene i naučio me kako ljubav uzeti i nesebično je dati. Oplemenio me kao osobu i ženu. Vratio mi izgubljeno samopouzdanje te vjeru u ljubav i sreću. Napravio me boljom i jačom osobom na čemu sam mu neizmjerno zahvalna. Vratio me u život i pokazao mi da sam još uvijek živa, da još mogu voljeti i puno toga dati drugoj osobi. U showu sam upoznala puno dragih ljudi s kojima sam ostala u kontaktu i čujemo se i samim tim već sam puno bogatija osoba.

- Hvala dragom Bogu na njima, volim ih i svi su oni postali dio mog života. Show 'Brak na prvu' s velikim bih zadovoljstvom ponovila bez razmišljanja. Jer takvo iskustvo mi je nešto najljepše što mi se ikad dogodilo u životu uz rođenje moje kćeri Jenny, naravno. Dobila sam predivnog partnera koji je džentlmen i kavalir u svakom pogledu. Koji mi je bio oslonac i podrška u svakoj sekundi. Koji me vodio kroz cijeli eksperiment. Upoznala sam divne ljude i naučila puno novog od njih. Doživjela puno lijepih iskustava... Moj je život bogatiji za nešto što ću uvijek pamtiti - rekla je.

Plazibat je, s druge strane,  nakon emisije izjavio kako on i Barjaktarević nisu u dobrim odnosima

 - Nažalost, više se ne mogu pohvaliti dobrim odnosom s Anom - rekao je. 
 
Podsjetimo, u posljednjoj epizodi Marinko se pojavio sam, a Ana se javila videopozivom. Marinko je otkrio da njihovi zavjeti s kraja showa vrijede i dalje, ali da su i jedan i drugi morali sređivati neke druge stvari. Ana je otkrila da joj nedostaje bliskost koju su ranije imali. „Kad sam se vratila u Ameriku, jako sam se razboljela i nisam bila u prilici razgovarati s njime. Nije me zvao, slao mi je poruke i svaki dan pitao kako sam, kako moje zdravlje, Jenny… Naš se odnos sveo na to, a ja sam očekivala mnogo više“, ispričala je. Marinko se pravdao da nije imao vremena zbog posla, a Ana je kratko poručila da kad čovjek ima želju, nađe načina. Marinko je istaknuo da mu problem predstavlja to što ona živi u Americi, a njoj nije bilo jasno kako se ne mogu čuti uza svu tehnologiju i mogućnosti koje danas postoje. On je istaknuo i problem vremenske razlike koja je između Amerike i Hrvatske. „Ne mogu ja svoj život okrenuti naopačke, a ni ona svoj“, zaključio je dodajući kako još barem dvije godine mora raditi u Hrvatskoj, kao i ona tamo, te da će se u tom razdoblju naći neka rješenja. 

VIDEO Jeremy Renner otpušten iz bolnice nakon teške nesreće koju je doživio: 'S obitelji kod kuće'

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

RA
Ramajana
18:47 29.01.2023.

Teško je ulaziti u nečije razloge za ovo ili ono, ali moj dojam nakon svega je da je on baš, baš čudan lik. Ana, sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije