Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjera ga spasila

Angus T. Jones ispričao se kolegama iz "Dva i pol muškarca"

Angus T. Jones
Reuters/Pixsell
28.11.2012.
u 13:58

U priopćenju koje je poslao medijima 19-godišnji glumac naglasio je da mu nije bila namjera izraziti nepoštovanje prema kolegama iz serije.

– Ispričavam se ako su moje primjedbe prouzročile nezainteresiranost i nepoštovanje prema mojim kolegama te neuvažavanje prema svim mogućnostima koje su mi otvorene mojim poslom kojim sam bio blagoslovljen. Nije mi to bila namjera – izjavio je danas glumac Angus T. Jones, poznatiji kao Jake u seriji "Dva i pol muškarca". Naime 19-godišnji glumac jučer je na jednom religijskom portalu objavio video u kojem tvrdi da je serija u kojoj glumi s Ashtonom Kutcherom i Jonom Cryerom bezbožna prljavština i moli sve obožavatelje da je prestanu gledati.

Utjehu je u vjeri pronašao nakon razvoda roditelja, kaže da ga je vjera spasila tada jer je zamalo skrenuo na pogrešan put .

– Nikada nisam pio i još sam djevac, Bog me zaštitio od tih stvari – izjavio je Angus. U svom priopćenju medijima jedan odlomak posvetio je i kolegama iz serije.

– Chuck Lorre, Peter Roth i mnogi drugi djelatnici Warner Brosa i CBS-a odgovorni su za znatan dio mog života i zahvaljujem im što su mi pružili ovakvu priliku i što mi pomažu i dalje – napisao je glumac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije