Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispovijed

Angie Garany otkrila svoju mučnu prošlost

Garany i Bozic
Nova TV
18.05.2010.
u 20:35

Nakon višegodišnjeg "igranja" s bombama, noževima i vatrenim oružjem Angie je odlučila da to nije svijet za nju. Nekoliko je puta pokušavala pobjeći no obitelj kod koje je živjela, oduzimala joj je dokumente i vraćala je natrag.

Nakon što je izašla s Farme, 29-godišnja Angie Garany progovorila je o svojoj prošlosti. Za razliku od domaćih starleta otkrila je detalje iz zaista mučne mladosti.

- Polubraća pokojnog oca u Libiji nisu me prihvaćala. Bila sam im kao sluškinja. Morala sam puno čistiti, kuhati i čuvati njihovu djecu. Ako ne bih nešto napravila, zabranili bi mi da idem u školu. To mi je bilo najgore jer sam bila odlična učenica - rekla je Angie za 24 sata na početku ispovijedi, a zatim se potpuno otvorila i nastavila.

- Bojali su se da ne dovodim dečke, a nisam smjela s njima ni razgovarati pa su me upisali u vojnu školu. Tako je počeo moj pakao - kaže bivša farmerica. Umjesto lopte, igračaka i haljinica njezini su dani bili ispunjeni marširanjem i sastavljanjem oružja pa, tvrdi, danas u roku od minute može rastaviti pušku. Nakon višegodišnjeg "igranja" s bombama, noževima i vatrenim oružjem Angie je odlučila da to nije svijet za nju. Nekoliko je puta pokušavala pobjeći no obitelj kod koje je živjela, oduzimala joj je dokumente i vraćala je natrag. Tiho i sigurno, radeći u internet klubu i frizerskom salonu, skupljala je novac za put u slobodu te je čim je uhvatila prvu prigodu ukrala svoj rodni list i pobjegla u austrijsku ambasadu. Sve im je ispričala, a oni su joj pomogli pronaći tetu iz Zadra, nakon čega je Angie ostvarila svoj san i prebjegla u Hrvatsku. U dobi od 21. godinu započela je ispočetka. Stegu i strogi odgoj odbacila je na principu "klin se klinom izbija" pa je umjesto izbjegavanja muškaraca isprobala prve čari "maženja". O svojim burnim seksualnim iskustvima pričala je u emisiji "Trenutak istine" iz koje je izašla bogatija za 25 tisuća kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije