Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijera u l.a.-u

Angelinu Jolie oduševili film Danila Šerbedžije i domaći ajvar

angelina (1)
Foto: Privatni album
1/4
15.12.2011.
u 09:50

– Uživali su u bosanskoj hrani, koju jako vole, fino su se najeli, ali i naplesali. Angelina, moram priznati, zna dobro drmati. Ona i Brad bili su najaktivniji na plesnom podiju. Svidjela joj se balkanska muzika – otkrio je redatelj.

Mladi zagrebački redatelj Danilo Šerbedžija može zadovoljno trljati ruke. Promocija njegova filma ‘'72 dana'’, održana 7. prosinca u Los Angelesu u organizaciji producentske kuće Interfilm iz Zagreba, okupila je mnoge poznate osobe iz američkog filma koje su za intrigantnu hrvatsku crnu komediju imale samo riječi hvale.

Angie na plesnom podiju

Projekciji održanoj u dvorani Wilshire Screening Room, uz ekipu filma, nazočili su i glumica Annette Bening, producenti Branko Lustig, Robert Lantos i Dan Tana, redatelji Phil Robinson i Peter Medak te članovi Američke akademije filmskih znanosti i umjetnosti koji će odlučiti hoće li hrvatski film ove godine ući u utrku za Oscar. Na drugoj promociji tri dana kasnije u '‘Aroma Cafeu'’ u zapadnom Los Angelesu pojavili su se Angelina Jolie i Brad Pitt, na poziv dragog prijatelja Rade Šerbedžije.

Bili su najbolje raspoloženi gosti na zabavi, plesali su i uživali u bosanskim delicijama koje je za okupljene pripremio vlasnik kafića, podrijetlom iz Banje Luke.

– Na zabavu su došli prvi, i to bez tjelesnih čuvara, te otišli zadnji, pred jutro. Nisu se dali smesti, vidjelo se da se super zabavljaju. Šalili su se da su se napokon uspjeli iskrasti iz kuće na dejt. Slavili smo u kafiću jednog Banjolučanina koji je za nas pripremio ćevape, kozletinu i ostale fine istočnjačke specijalitete. Angelina se oduševila jer je bilo ajvara, za kojim je luda, a Brad je napokon otkrio gdje ga u L.A.-u može nabaviti. Uživali su u bosanskoj hrani, koju jako vole, fino su se najeli, ali i naplesali. Angelina, moram priznati, zna dobro drmati. Ona i Brad bili su najaktivniji na plesnom podiju. Svidjela joj se balkanska muzika benda ‘'Petrojevic blasting company’' koji je svirao te večeri – priznao nam je redatelj filma Danilo Šerbedžija i dodao ono što je za njega najvažnije.

Utrka za Oscara

– Angie kaže da joj je film odličan. Svi su nahvalili glumce, posebno Miru Banjac i Živka Anočića. Američki redatelj Phil Robinson rekao mi je za Živka: "Tko je taj genij?'’ Jako sam zadovoljan kako je sve prošlo – priznao je Danilo, a producent filma Ivan Maloča dodao: – Bila je to velika noć i velika reklama za hrvatski film. Nadajmo se da će se članovima Akademije svidjeti ovaj mali dragulj koji im ove godine nudi hrvatska kinematografija.

Komentara 27

KO
koinsky
10:51 15.12.2011.

tko kaze da cevapi i kultura ne idu zajedno?

OB
-obrisani-
12:48 15.12.2011.

afer Pa zar umjesto pohvala ,ti i takvi ko ti svojim neumjesnim komentarima uvijek uspijete pokvariti čak i emitiranje jednog filma. Svašta.Kojeg li primitivizma.

AF
afer
10:30 15.12.2011.

Ajvar+Šerbetđija. A gdje je Žikino kolo???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije