Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opravdan razlog

Angelina Jolie prvi puta službeno u javnosti nakon razvoda

Angelina Jolie
Foto: screenshot/Twitter
1/3
19.11.2016.
u 15:20

- Utjecaj zločina protiv djece osjetan je već generacijama. Znamo da djeci ne pružamo najbolje - poručila je Jolie

Glumica Angelina Jolie (41) prvi puta, nakon turbulentnog razvoda, službeno se pojavila u javnosti u videosnimci za Međunarodni kazneni sud i njihovu politiku o zaštiti djece.

Posebna izaslanica UN-ove agencije za izbjeglice (UNHCR) iznova štiti djecu diljem svijeta ususret predstavljanja UNHCR-ove politike koja naglašava strahote počinjene djeci. 

- Utjecaj zločina protiv djece osjetan je već generacijama. Znamo da djeci ne pružamo najbolje. Ne može postojati potpuna pravda bez razumijevanja žrtava ratnih zločina i pomoći potrebne kako bi prevladali štetu koja im je nanesena. Zato je važno djelovanje zaklade i treba je podržavati i osnaživati - kazala je u snimci. 

 

Holivudska glumica u rujnu je predala zahtjev za razvod od supruga Brada Pitta (52). Pripalo joj je skrbništvo nad njihovo šestero djece - Maddoxom (15), Paxom (12), Zaharom (11), Shilohom (10) te blizancima Knox i Vivienne (8).

Usprkos tome Pitt se na sudu bori za zajedničko skrbništvo, a oslobođen je nedavnih optužbi za zlostavljanje djece. Predstavnik glumice poručio je da će djeca ostati s majkom, a Pittu će biti dozvoljene posjete, kako navodi The Sun. Odluku su donijeli djelatnici socijalne skrbi te smatraju da je to u najboljem interesu djece.

>> Angelina Jolie nakon razvoda utjehu je našla u bivšoj djevojci

Ključne riječi

Komentara 1

SU
suhinova10
19:43 19.11.2016.

smeće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije