Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUĆA ZA ODMOR

Angelina Jolie i Brad Pitt u Italiji kupili vilu sa 15 spavaćih soba

jolie
Foto: Pixsell
1/7
08.09.2010.
u 13:15

Treći dom najslavnije hollywoodske obitelji (sjedište ime je u Los Angelesu, a posjeduju i “vikendicu” u New Orleansu koju su platili 3,5 milijuna dolara) prostire se na 1,672 metra četvornih.

Kad se vrati iz Pakistana, gdje je u posjetu ljudima koji su u poplavama ostali bez krova nad glavom, Angelina Jolie uživat će u luksuzu 40 milijuna dolara vrijedne vile koju su prelijepa glumica i Brad Pitt kupili u Italiji.

Treći dom najslavnije hollywoodske obitelji (sjedište im je u Los Angelesu, a posjeduju i “vikendicu” u New Orleansu koju su platili 3,5 milijuna dolara) smješten je na sjeveru Italije, u brdima Valpolicella, a prostire se na 1,672 metra četvornih. Vila ima15 spavaćih soba, sedam kupaonica, kinodvoranu, dva bazena, teretanu i nekoliko jaccuzija, a na imanju je i vinograd.

Angelina se navodno zaljubila u Italiju nakon što je ondje prije nekoliko mjeseci snimala film "The Tourist" u kojem joj je partner bio Johnny Depp. No, obitelj Jolie-Pitt ne planira se zauvijek preseliti u Europu jer će im vila u Italiji služiti tek kao kuća za odmor, dok će im prebivalište i dalje biti u Los Angelesu.

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
13:44 08.09.2010.

Bas ih zalim.

Avatar marela
marela
13:47 08.09.2010.

kad li stignu na sve strane............................

OB
-obrisani-
15:49 08.09.2010.

Jadni....toliko ih pogodila situacija u istočnoj Bosni. Da su oboljeli od \"impulsive shopping\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije