Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa vijest

Slavni tenisač i manekenka postali roditelji prvi put

brooklyn decker
Foto: Instagram
1/3
05.10.2015.
u 22:55

Tenisač je u više navrata naglašavao da želi veliku obitelj, djecu, kućne ljubimce...

Andy Roddick i Brooklyn Decker postali su roditelji prvi put. Sin je stigao na svijet 30. rujna u Austinu, u Teksasu, kao prvo od mnogo djece koje par planira imati.

Tenisač je u više navrata naglašavao da želi veliku obitelj, djecu, kućne ljubimce...

Njegova supruga izjavila je da bi voljela bar jedno dijete posvojiti. Tenisač i Brooklyn vjenčali su se 2009. godine. Ime dječaka nisu još otkrili u javnosti. 

>>Brooklyn Decker: Pripijene stvari nosim samo na crvenom tepihu!

>>Brooklyn Decker ime je dobila po konju majčine prijateljice

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:08 06.10.2015.

sve neki slavni....Trebalo bi takvima preporuciti da citaju vecernji online pa da nekome mogu pokazati da i njihove slike izlaze u nekim tabloidima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije