Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljeni reporter

Andrija Jarak sa suprugom Ivanom došao na glamuroznu dodjelu Večernjakove ruže

Zagreb: Dolazak uzvanika na dodjelu medijske nagrade "Ve?ernjakova ruža"
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/17
22.03.2024.
u 20:17

Novinar Andrija Jarak nominiran je za TV emisiju godine s "Dosje Jarak", a na svečanost je došao u pratnji najveće mu podrške - supruge Ivane!

Jedan od najpoznatijih domaćih novinara Andrija Jarak došao je na najprestižniju dodjelu medijske nagrade Večernjakove ruže u pratnji supruge Ivane koju nemamo priliku često vidjeti u javnosti.

Jarak je odjenuo modri sako i plavu košulju te crne hlače, dok je Ivana odjenu bijeli kombinezon sa širokim nogavicama i crni sako. Nasmiješeni su pozirali na ulazu u svečani zagrebački HNK. 

 

22.03.2024., Zagreb - Dolazak uzvanika na svecanu dodjelu nagrade "Vecernjakova ruza" u Hrvatskom narodnom kazalistu. Andrija Jarak Photo: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Igor Soban/PIXSELL

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Zagreb: Dolazak uzvanika na dodjelu medijske nagrade "Ve?ernjakova ruža"
1/18

 

Podsjetimo, RTL-ov reporter nominiran je za Večernjakovu ružu, odnosno njegova emisija Dosje Jarak u kategoriji TV emisija godine. Ovaj par inače ima troje djece, sina Ivana te kćeri Anamariju i Luciju. Ostaje nam vidjeti hoće li Andriji Jarku poći za rukom i osvojiti Večernjakovu ružu za koju je publika imala prilike glasati. 

 

VIDEO: Šokantna objava kraljevske obitelji: Kate Middleton ima rak

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije