Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promocija albuma

Andrea Šušnjara zapjevala prema Hauseru, a onda je uslijedila reakcija Jelene Rozge!

Rozga
Foto: Screenshot
1/10
30.01.2017.
u 22:12

Jeleni se na pozornici pridružila i kolegica Andrea Šušnjara s kojom je otpjevala i veliki hit Magazina Nostalgija.

Pjevačica Jelena Rozga često se u javnosti pojavljuje sa svojim zaručnikom Stjepanom Hauserom koji, naravno, nije propustio ni nedavnu promociju Jelenina novog albuma "Moderna žena". Jeleni se tada na pozornici pridružila i kolegica Andrea Šušnjara s kojom je otpjevala i veliki hit Magazina "Nostalgija".

Osim što su se djevojke odlično zabavljale, Jelena je u duetu s Andreom pokazala i zašto je moderna žena. Naime, u jednom trenutku Andrea se u pjevačkom zanosu okrenula prema Hauseru koji je svirao na klavijaturama, no Rozga ju je prekinula i rukom okrenula prema publici. Bivša i sadašnja pjevačica Magazina nasmijale su okupljenu publiku u Johannu Francku i nastavile dalje pjevati svoje najveće hitove.

Je li Jelena u tom trenutku bila ljubomorna ili se samo šalila, procijenite sami iz priloženog videa!

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

Komentara 1

Avatar __MAX__
__MAX__
21:39 31.01.2017.

Ha ha ha "gledaj ovamo kad pjevas"...stiti svog dragog. Mislim da je naglo reagirala jer nece joj dragoga na pozornici uzeti vec iza zavjesa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije