Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prštanje energije

Andrea Šušnjara i Magazin hitovima raspjevali Zagrepčane

magazin (1)
Foto: antonio bronić/pixsell
1/5
07.05.2011.
u 11:36

Pjevali su se hitovi "Kemije", ali i stari poput onog "Sve bi seke ljubile mornare", a mlada Andrea sanja da jedan dan napuni i Arenu

Pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjara jučer je osjetila energiju koja nastaje kada se pjeva pred prepunim zagrebačkim Boćarskim domom.

Koncert su počeli hitom "Kemija", a nastavili vječnim hitovima kao što su "Kokolo", "Sve bi seke ljubile mornare'" i "Put putujem" koje su se izmjenjivale s novim pjesmama za koje sama Andreja Šušnjara kaže kako su brže i vedrije pa su starom Magazinu udahnule novi život i privukle novu, puno mlađu publiku.

Nakon koncerta pjevačica je bila oduševljena atmosferom, a na pitanje uspoređuje li se s prethodnicama odgovorila je:

- Kad stanem na pozornicu odlično se zabavljam i ne razmišljam o njima, ovo je vrhunac moje karijere, ali isto tako tek početak. Voljela bih jednog dana i ja napuniti Arenu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije