Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati par

Andrea iz 'Braka na prvu' o iščekivanju prinove: 'Ovo je vrijeme kada voliš nekoga čak i prije nego ga upoznaš'

Foto: RTL
1/8
25.05.2024.
u 21:30

Par je i nakon završetka showa ostao zajedno te su se i uselili zajedno, a nakon toga su otkrili još lijepih vijesti. Naime, par očekuje prinovu, a sada je otkrila kako se raduje majčinskoj ulozi.

Andreu Kukolj i Marka Bogdana imali smo priliku upoznati u prošloj sezoni sociološkog eksperimenta "Brak na prvu" gdje su se uglavnom dobro slagali te brzo shvatili da se slažu. No, ako i u svakom odnosu imali su nekih težih trenutaka. Par je i nakon završetka showa ostao zajedno te su se i uselili zajedno, a nakon toga su otkrili još lijepih vijesti. Naime, par očekuje prinovu, a sada je otkrila kako se raduje majčinskoj ulozi. Ovog puta je pozirala pred ogledalom i poručila: "Ovo je vrijeme kada voliš nekoga čak i prije nego ga upoznaš." Također, u opisu objave je otkrila da je trudna 23 tjedna i još jednom potvrdila da će sin nositi ime Liam. "Jedva čekamo da te upoznamo", komentirala je Petra Meštrić objavu koju možete pogledati OVDJE. 

GALERIJA Doček Baby Lasagne u Zagrebu

1/113

Inače, u showu su paru probleme stvarali različiti pogledi na posao. Marko i Andrea iako su se romantično slagali, preprekom u showu pokazale su se različite želje za karijeru. To im je prouzročilo i razmirice koje smo mogli vidjeti u showu. No, na završnoj ceremoniji ipak su odlučili ljubavi dati šansu, no to nije išlo glatko. Nakon početne želje, došlo je do problema u njihovom odnosu, a onda su se ponovno pomirili i grade svoju vezu. Ovaj par prvo je zajedno uselio u stan u Zagrebu, a onda su otkrili da su se odlučili preseliti u Slavonski Brod.

- Odlučili smo se iz Zagreba preseliti u Slavonski Brod. Andrea je dobila novu poziciju, a ja imam takav posao da ga mogu raditi od doma. Ovdje nam je mirnije, tu je obitelj i tu su prijatelji. Odluka je bila zajednička -  rekao je Marko tada za RTL. A i ranije su se oglašavali o svom odnosu.

 - Puno smo razgovarali o našim poslovima nakon showa, međusobno smo shvatili kako funkcioniramo te problema oko toga više nema. No, ostaje uvijek opcija da zajedno stvaramo. Znali smo se zakačiti i oko društvenih mreža, ali sada je poprilično jasno da ih koristim zbog posla - rekao je Marko nakon showa.

VIDEO Nina Badrić u vjeri je našla svoj oslonac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije