Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavni tenor

Andrea Bocelli očarao publiku u zagrebačkoj Areni

andrea bocelli
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
1/12
29.11.2014.
u 23:19

Talijanskom su tenoru gosti bili naša sopranistica Lana Kos s kojom je otpjevao ariju iz Traviate i 2Cellos

- Divno je nakon toliko godina opet biti u Zagrebu, pozdravio je na engleskom Andrea Bocelli publiku na večerašnjem koncertu u Areni Zagreb.

Talijanskom su tenoru gosti bili naša sopranistica Lana Kos s kojom je otpjevao ariju iz Traviate i 2Cellos uz čiju je pratnju izveo pjesmu “Musica Proibita” sa svog albuma “Sentimento”.

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

>> Slavni talijanski tenor Andrea Bocelli sa suprugom stigao u Zagreb

Komentara 4

DU
Deleted user
12:24 30.11.2014.

Preskupe ulaznice. poluprazne tribine, problemi s mikrofonima... Sramota

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
09:55 01.12.2014.

Dragi novinaru - i iz ovog članka se vidi koliko je "očarao" publiku. Naime, koncert je opisan u jedva dvije rečenice..... Za početak, bez obzira na ozvučenje ovakvi koncerti nisu za sportsku dvoranu, a u kojoj se šeću prodavači piva i kokica. Ozvučenje nije bilo idealno, napose na samom početku. Sve u svemu nešto što je bilo ugodno za poslušati, ali se odmah po izlasku iz dvorane zaboravi na koncert.

AN
AndrijaB
10:49 01.12.2014.

Koncert je po mom mišljenju bio jako lijep i nisam primjetila nikakve probleme, valjda zato što sam uživala! Predivno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije