Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže u Zagreb

Andrea Bocelli dobitnik nagrade za životno djelo - 2014. Billboard Latin Music Awards

Andrea Bocelli
VL
26.04.2014.
u 11:44

Spomenuta nagrada i priznanje namijenjeno samo ikonama glazbenog stvaralaštva i postignuća, dolazi u vrijeme najavljenog koncerta u Areni Zagreb koji će se održati 29. studenog ove godine.

Jedan od najpoznatijih svjetskih tenora Andrea Bocelli primio je u četvrtak navečer nagradu za životno djelo u prestižnom natječaju za 2014. godinu, magazina 2014. Billboard Latin Music Awards.

Talijanski pjevač i tekstopisac dodjelu nagrade je u Miamiju, svečano obilježio posebnim nastupom čiji se direktan prijenos mogao pratiti uživo preko mreže Telemundo iz centra Bank United u sklopu University of Miami na Floridi.

Spomenuta nagrada i priznanje namijenjeno samo ikonama glazbenog stvaralaštva i postignuća, dolazi u vrijeme najavljenog koncerta u Areni Zagreb koji će se održati 29. studenog ove godine.

Izvanredan odaziv publike na samu najavu koncerta, ne samo iz Hrvatske nego i Slovenije, te regije, najavljuje pravi spektakl i uživanje za ljubitelje glazbe svih generacija.

Ulaznice su već dostupne u prodaji preko sustava Eventim, Tisak i Tisak media centrima.

>>Marc Anthony apsolutni pobjednik dodjele Billboard Latin Music Awardsa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije