Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Instant zvijezda

Andrea Andrassy o Kataleniću: Njegova karizma otišla je na isto mjesto gdje i stil Nives Celzijus

andrea andrassy
Foto: PR FOTO
1/6
23.10.2015.
u 11:21

Glazba, gluma, sport, pa čak i politika – svi imaju instant zvijezde, a gledatelji RTL-a će se prisjetiti njihovih strelovitih uspona i brzih medijskih padova, kao i uvijek, uz urnebesne komentatore

Da estradni kruh doista ima sedam kora, najbolje znaju oni koji su probali – i nisu uspjeli, ili su se odlučili vratiti u anonimnost.

Nije lako biti i ostati zvijezda, ponekad zbog sreće ili upornosti ili pak nedostatka talenta, a svim se ovim pričama bavi RTL-ova emisija „10 najvećih instant zvijezda Hrvatske“!

Glazba, gluma, sport, pa čak i politika – svi imaju instant zvijezde, a gledatelji će se prisjetiti njihovih strelovitih uspona i brzih medijskih padova, kao i uvijek, uz urnebesne komentatore među kojima su Alka Vuica, Ivan Šarić, Maja Šuput, Andrea Andrassy i druge (neinstant) zvijezde domaće estrade! Tko je zauzeo prvo mjesto ove top liste, i na kojem mjestu su se našli Matteo Cetinski, Rafael Dropulić Rafo, Claudia Beni te kako je Andrea Andrassy opisala Josipa Katalenića pogledajte u petak, od 20 sati, na RTL-u.

>>Josip Katalenić pušten uz 1,5 milijuna kuna jamčevine

>>Od kud je iskrsnuo Josip Katalenić? I zaboga zašto?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije