Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Victoria's secret

Anđeoska parada u grudnjacima od 2 milijuna dolara

REFILE - ADDING USAGE RESTRICTIONS  Model Candice Swanepoel presents a creation during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show in New York, November 10, 2015. REUTERS/Lucas Jackson FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGN
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
12.11.2015.
u 13:00

Isplatio im se 12-satni post jer su na pisti u New Yorku svi komentirali njihove seksi trbušnjake

Modna revija Victoria's Secreta u New Yorku u utorak više je, kažu oni koji su bili, nalikovala na rock-koncert nego na uobičajenu paradu ljepotica koje pokazuju izazovno donje rublje sa svjetlucavim krilima na leđima.

Uz nastupe Selene Gomez i Ellie Goulding publika je pljeskala i skakutala u ritmu dok su se pistom šetale najpoznatije svjetske manekenke. Prvi put ove godine među njima su bile i Kendall Jenner i Gigi Hadid, a posebnu pažnju plijenio je grudnjak Lily Aldridge vrijedan dva mil. dolara. 

>>U New Yorku održana revija Victoria's Secreta. Pistom prošetalo više od 40 modela

>>Manekenke Victoria’s Secreta 12 sati prije revije gladuju

Komentara 2

JO
Jole1958
15:29 12.11.2015.

Selena Gomez, Ellie Goulding, Kendall Jenner, Gigi Hadid ... sve sama elita i svjetska krema društva, samo im je još Justin Bieber falio ... izgleda da je i VS otišla u k*

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije