Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u disneylandu

Anđelica Victoria's Secreta proslavila rođendan svoje mezimice

alessandra ambrosio
Foto: Instagram
1/5
25.08.2014.
u 09:11

Alessandra Ambrosio imala je sjajan vikend. Naime, lijepa manekenka posjetila je sa svojom obitelji Disneyland. Slavili su šesti rođendan kćerkice Anje...

Alessandra Ambrosio imala je sjajan vikend. Naime, lijepa manekenka posjetila je sa svojom obitelji Disneyland. Slavili su šesti rođendan kćerkice Anje. Anji i Alessandri pridružili su se i njihovi dečki, tata Jamie Mazur te brat Noah.

Sretna obitelj provela se u Disneylandu, a mama Alessandra oduševljeno je objavila fotografije s proslave. – Ti si svjetlo mog života. Sretan rođendan, slatki moj anđele, napisala je uz fotografiju na Instagramu lijepa Alessandra svojoj kćeri.

>>I njih je uhvatila groznica nogometnog prvenstva: Potpuno sam ovisan!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije