Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnoge je oduševilo

Anđa Marić samostalno se kreće nakon terapije, a sada je objavila video te pokazala veliki napredak

Zagreb: Anđa Marić uspješno se popela stepenicama na pretpremijeru filma "4:2"
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/6
16.07.2022.
u 15:20

Marić se sada pojavila na pretpremijeri filma "4:2" koja je održana u Zagrebu. Na Instaramu je objavila video kojim je pokazala kako se uspješno popela po stepenicama.

Pjevačica grupe Flare Anđa Marić (45) godinama se bori s multiplom sklerozom, a nedavno je napravila i prve korake zahvaljujući terapiji. Marić se sada pojavila na pretpremijeri filma "4:2" koja je održana u Zagrebu. Na Instaramu je objavila video kojim je pokazala kako se uspješno popela po stepenicama. Snimku je lajkalo više od tri tisuće ljudi. Pratitelji su uz lajkove pisali i pozitivne komentare. 

"Bravo, grlim jako", "Obožavanje", "Kad mi je nešto teško, ja si mislim ako može Anđa, možeš i ti... Žena zmaj!", "Samo naprijed", "Ništa nije nemoguće, bravo kraljice", "Vi ste lavica", "Prekrasna žena", "Svaka čast", "Sretno, ne daj se", samo su neki od njih.
Podsjetimo, Anđa koja se već godinama bori s multiplom sklerozom nedavno je na društvenim mrežama podijelila veliki napredak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andja Maric (@andjamarics)

 

Naime, objavila je video s terapije i pohvalila se prvim samostalnim koracima nakon sedam godina.

"Inače, doživjela sam pravu renesansu u bajnoj Opatiji (Thalassoterapija) i prije četiri dana učinila prve samostalne korake nakon sedam godina bivanja u okovima svog tijela smrznuta i zaleđena od emocionalnih šokova. Sada hodam kao beba, ali znate bebe, uskoro ću…", napisala je Marić uz objavu, a u komentarima su joj pratitelji pružili riječi podrške.  Anđi je multipla skleroza dijagnosticirana prije deset godina a nakon potvrde liječnici su joj davali najgore rezultate. Iako su je uvjeravali da će joj od tog trenutka biti samo gore, Anđa se nikada nije predala i nije dopustila da joj autoimuna bolest odredi život. Pjevačica je uvijek otvoreno govorila o dijagnozi, a prošle je godine na svom YouTube kanalu objavila kako je odlučila pobijediti svoj sram.

"Sram je vrlo ljudska kvaliteta, ali vrlo toksična. Svijet promovira savršenstvo, nikada nismo dovoljno dobri, dovoljno uspješni, dovoljno bogati, dovoljno zgodni, dovoljno mladi… Umjesto savršenstva trebalo bi promovirati ranjivost", napisala je tada pjevačica.

VIDEO Ivana Trump pronađena je mrtva u svom domu u New Yorku

Ključne riječi

Komentara 3

ZZ
Zo-ZG
17:33 16.07.2022.

Bravo, samo naprijed!

UJ
ujna
16:45 16.07.2022.

Idemo Anđelina, možeš ti to!!

Avatar Vrijeme
Vrijeme
15:35 16.07.2022.

Ljepa zena, bila i ostala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije