Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno priznanje

Anamarija priznala farmerima da je pobacila: 'Uništila bih život tom djetetu'

farma
Foto: Nova TV
1/9
16.10.2015.
u 15:40

Tko si ti da sudiš ikome, upitao ju je Ivica dok je Anna zaključila da Ivica ne može suditi o tome dok se ne nađe u istoj situaciji

Loše vrijeme i velika količina oborina ljuti su neprijatelji farmerima. Osim što im otežavaju svakodnevicu, predstavlja im i izazov što se tiče radove na imanju. Farmeri su bili u strahu hoće li do polaska na Sajam uspjeti obaviti sve zadatke i hoće li ovoga puta dobiti zeleni certifikat koji podiže vrijednost njihovih proizvoda.

Mentor Joža bio je zadovoljan njihovim radovima ovoga tjedna, a i zeleni certifikat od njega nije izostao. Trženje na Sajmu prošlo je odlično, a vratili su se i s novim životinjama – guskama, a briga o njima odmah je povjerena novoj farmerici Aniti. „Jako sam zadovoljan kako smo tržili, zaradili smo lijepih 80 dukata. Stavio sam dosta sa strane za farmere, ipak su ih zaslužili jer su se dosta trudili“, izjavio je zadovoljno ovotjedni gazda Ivan. Sa sobom je na Sajam poveo Annu i Anitu, a na farmu su se vratili s dosta proizvoda. Gazda je bio široke ruke pa je tako svojim farmerima podijelio po tri dukata te im dao još jedan kao predujam za sljedeće radove.

Sara nije sudjelovala u poslovima budući da se razboljela, no kaže kako se osjeća mnogo bolje. Stručno medicinsko osoblje ju je pregledalo i utvrdilo kako nema razloga za brigu i da nije riječ ni o čemu ozbiljnom. – Dolazi teško vrijeme, za mene osobno teže nego što sam mislila da će biti – kazala je Sara svjesna da će se ubuduće morati više pripaziti i toplije se oblačiti.

Anamarija je rekla kako se svakim danom sve teže i teže diže iz kreveta. Kako kaže, ne može se pronaći ni u jednom poslu na farmi. – Ja provodim dane ovdje da pijem kavu, šećem po kući, napravim neku glupost, više gluposti i odem leći. Nemam volje ni dići se. Jedina osoba koja mi je ovdje zanimljiva i koju obožavam jest Anna, ali ona dosta radi pa nema vremena sa mnom se zezati – izjavila je Anamarija koja je s Ivicom i Annom podijelila neke privatne stvari iz svoga života.

U razgovoru su spontano došli do teme trudnoće pa im je Anamarija priznala kako je pobacila. „Tko si ti da sudiš ikome?“ odmah ju je upitao Ivica, na što mu je ona odgovorila: „Ja bih uništila tom djetetu život!“ Ivica joj je potom rekao kako razumije sve, ali da smatra kako mi nismo osobe koje mogu nekome suditi, pogotovo ako je riječ o životu. – Ne možeš suditi o tome ako se ne nađeš u toj situaciji – zaključila je Anna.

Predvečer su se Anna i Ivan povukli u kućicu za Gazde kako bi porazgovarali o farmerima. Anna je rekla Ivici da bi ona dala šansu Miriam da ostane jer je pokazala da hoće raditi, no problem je u tome što je do sada čekala da se priključi ostalim farmerima u obavljanju zadataka. – Vuk bi htio otići do finala i osvojiti novce i pitanje je bi li on te novce podijelio svima, onako kako priča. On ide od čovjeka do čovjeka koji mu ostaje –  povjerila se Anna Ivanu i nadodala: – Ja prva neću dijeliti novce na sve. Ako i osvojim, podijelit ću ih samo s onima za koje smatram da su ih zaslužili.

Sudeći po uspješno obavljenom Sajmu i obilato podijeljenim dukatima, farmeri za gazdu imaju samo riječi hvale. – Postao sam dosta umoran otkad sam postao gazda. Spavam tri – četiri sata jer osjećam odgovornost za ljude – rekao je Ivan kojega očekuje još nekoliko dana vladavine.

>>Poplava na Farmi: Farmeri spašavaju sve što se spasiti da

>>Još jedan odlazak? Anamarija izrazila želju da napusti Farmu!

Ključne riječi

Komentara 4

KT
komen_tar
20:02 16.10.2015.

Zamislite, kaze unistila bi zivot tom djetetu, a ubila ga

BJ
Bjelovar112
16:56 16.10.2015.

ana je vec odavno trebala biti vani . Koje ona zivotne vrijednosti pokazuje mladima ? Setka u tangama bez srama zbog takvog propagiranja treba emisiju zatvorit jer ima los dojam prema van

MA
majeltomoguce
00:03 17.10.2015.

Ne znam, kome je u interesu prikazivati ovakve emisije? Ali stvarno kome? Sudionici ovih emisija bi trebali tužiti TV kuće, jer ovo je namjerno izabrano društva nikakve inteligencije sa ciljem ismijavanja. TV kuće diskriminiraju ove ljude!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije