Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje u obitelji splitske dizajnerice

Anamarija Asanović objavila fotku s majkom: Ona je promijenila prezime, a sada slavi rođendan

Foto: John Pavlish
1/30
19.01.2024.
u 21:30

Dizajnerica Anamarija Asanović na društvenoj mreži Instagram čestitala je rođendan svojoj majci Katarini.

Splitska dizajnerica Anamarija Asanović na društvenoj mreži Instagram čestitala je rođendan svojoj mami Katarini Marasović. Tim je povodom objavila njihovu staru fotografiju uz koju je napisala: - Sretan rođendan mami mojoj - dodala je i emotikon srca te pjesmu pokojnog Olivera Dragojevića 'Majko'. Inače, Anamarijin otac legendarni vatreni Aljoša Asanović godinama intrigira domaću javnost svojim privatnim životom. Naime, Aljoša i Katarina vjenčali su se 198. godine, a osim što imaju najstariju kći Anamariju, imaju i sina Antonija koji je jako nalik ocu. Također se bavi nogometom.

Kada je riječ o roditeljima splitske dizajnerice Anamarije Asanović, koja održava i privatne kreativne radionice, o krahu njihova braka počelo se pisati još 2017. godine kada je Katarina vratila svoje djevojačko prezime na društvenim mrežama. Usto, domaći su mediji izvijestili da se Aljoša navodno iselio iz njihova zajedničkog doma u elitnom dijelu Splita Marjanu te da su za to razlog nepomirljive razlike među njima. 

Aljoša i Katarina nisu se o tome nikada oglašavali, a navodno su zbog djece ostali u korektnim odnosima. Pišu domaći mediji i da su se oboje pojavljivali na obiteljskim događanjima, kao što je krštenje njihove unuke Zorke koju im je podarila kći Anamarija te otvorenja njezine trgovine s odjećom. Nagađalo se i to da oni dvoje nikada nisu službeno okončali svoj brak razvodom.

 

Foto: instagram

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Podsjetimo, Anamarija Asanović također iza sebe ima jedan ljubavni brodolom s jedriličarem Marinom Siriščevićem, a s kojim  ima kći Zorku. U proljeće prošle godine pronašla je novog dečka, zadarskog ugostitelja Ivana Karačića s kojim je Anamarija odmah kliknula. Dizajnerica je objavila njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu i potaknula glasine da je ponovno zaljubljena, što je nakon i potvrdila za domaće medije.  Marin je bio njezina srednjoškolska ljubav, a vezu su obnovili 2015. godine i u kolovozu iste godine otkrili su kako očekuju prinovu. Kada je njihova kći napunila dvije godine odlučili su krenuti svatko svojim putem.

Da par više nije zajedno saznalo se u proljeće 2018. godine i tada je Marin otišao na jednomjesečnu regatu u Španjolsku, dok je Anamarija sa Zorkom otišla u Australiju. Njezin otac je u to vrijeme preuzeo tamošnji drugoligaški klub Melbourne Knights i Anamarija ga je posjetila i pomagala mu oko uređenja doma u Melbourneu. Prošle godine je pokazala i veliku fizičku transformaciju gubitkom 13 kilograma. Uz zdraviju prehranu i redovne treninge, splitska dizajnerica postigla je izgled koji je imala prije trudnoće. U šali kaže, kad si zadovoljan sam sa sobom sve ti je drugo lakše.

VIDEO: Baby Lasagna o sudjelovanju na Dori: 'Jako sam anksiozan'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije