Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavi nije kraj?

Ana Stunić: Vedran i ja možda se i pomirimo, imali smo divnu vezu

stunić (1)
Foto: Pixsell
1/5
22.04.2011.
u 09:00

S obzirom na to da su u vezi bili više od pet godina, te pričali o osnutku obitelji i neformalnu vjenčanju, ne čudi što je Ana ostavila prostora za to da se veza obnovi

Voditeljicu Red Carpeta, simpatičnu i uvijek nasmijanu Anu Stunić zatekli smo u studiju s grupom XL gdje snimaju pjesmu u povodu obaranja Guinnessova rekorda u formiranju najvećeg ljudskog smileyja. Projekt se provodi u organizaciji Kozma, koji je primijetio Anin smiješak te je odmah angažirao kao svoje zaštitno lice.

– Konačno sam profitirala od smijanja! – odmah se našalila Ana.

Iako su ovaj tjedan novinske retke punili članci koji se tiču njezina privatnog života – naime objavljeno je kako je tv voditeljica prekinula s dugogodišnjim dečkom Vedranom Gulinom, web dizajnerom iz Šibenika – ona se ne živcira.

– Ne vidim zašto bi se moj privatni život ikoga ticao. Vedran i ja bili smo u divnoj vezi. Ona je, nažalost, sada gotova, ali nikad ne reci nikad. Možda Vedran i ja opet budemo zajedno – natuknula je Ana.

S obzirom na to da su Vedran i ona u vezi bili više od pet godina, te čak pričali i o osnutku obitelji i neformalnu vjenčanju, ne čudi što je Ana ostavila prostora za to da se veza obnovi.

Iako ističe kako je privlače markantni, ali nadasve pametni muškarci, tvrdi da trenutačno nema nikakvih aspiracija spram osoba suprotnog spola. Naime, sve napise o novoj vezi s nepoznatim poduzetnikom Ana nam je odlučno demantirala:

– Evo, gledam vas u oči i iskreno kažem, nikakva nova veza nije u planu – bez dlake na jeziku priznaje.

Nakon što je i njena kolegica Ivana Nanut prekinula s dečkom, nagađalo se također da se voditeljice toliko druže da su odlučile postati cimerice. Ana i tu informaciju demantira. Međutim, ističe kako je uz Ivanu Nanut, kolegicu iz Red Carpeta, i Jasnu Nanut, voditeljicu MasterChefa, veže dugogodišnje prijateljstvo te da su jako bliske zbog vrlo sličnih svjetonazora.

U nedjeljnom je Red Carpetu bila riječi o talijanskim televizijskim voditeljicama koje svoj privatni život namjerno izlažu javnosti kako bi bile što popularnije. Ana smatra da to kod nje nije slučaj.

– Nekim je ljudima izrazito bitno da pričaju o svom privatnom životu, ali ja to nikad nisam voljela.

Red Carpet ju je proslavio, ali kada su posrijedi planovi za budućnost, 30-godišnja voditeljica naglašava:

– Mislim da će moja televizija najbolje znati iskoristiti moje resurse.

A da su njezini resursi nepresušni, dokazala je i ovom prilikom te nam je na licu mjesta pokazala kako se odlično snalazi za mikrofonom.

– Jako sam sretna što me Kozmo angažirao u ovom projektu. Divni ljudi iz grupe XL, Mirza Tetarić i Anja Alujević, stvorili su odličnu pjesmu, a ja sam tu da dam nekakvu boju svemu. Sigurna sam da će pjesma postati hit te da ćemo 6. svibnja na glavnom trgu svi zajedno pjevati i sudjelovati u obaranju Guinnessova rekorda u najvećem ljudskom smileyju – zaključila je Ana i pozvala sve zainteresirane da se priključe i postanu dio ovog povijesnog događaja.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:10 22.04.2011.

Satima strepim hoće li se pomiriti.Ne znam hoću li večeras moći usnuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije