Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želje poznatih

Ana Rucner želi više biti s obitelji, Dolores Lambaša želi nove mamce

Ana Rucner (1)
Foto: Privatne fotografije
1/3
31.12.2012.
u 13:00

- Po ne znam koji puta i sada imam istu novogodišnju odluku – prestati pušiti. Unaprijed znam da je neću poštovati jer dosad sam to želio svake godine i nisam uspio. IMožda mi ta brojka 13 bude sretna – kaže Robert Ferlin

Glumica koju gledamo u ulozi Tamare u “Ruži vjetrova” kaže kako će se nakon Nove posvetiti poslu i ribolovu:

– Želim si zdravlja, glume, ribolova, nekoliko iskrenih i čestitih prijatelja i novih udica za ribolov. Evo, familijo i prijatelji, sad ste čuli. Stare tunje su mi za škovacu, triban nove – kaže Dolores Lambaša.

- Posljednje dvije godine samo sam radila i doživljavala da me suprug Vlado zove s Paga i kaže: “Darian vozi bez pomoćnih kotača”, a ja sam se pitala što to tako važno radim da nisam s njima. Ne želim da sinovo odrastanje proleti pored mene pa ću sljedeće godine biti puno više s obitelji – odlučna je čelistica Ana Rucner.

- Po ne znam koji puta i sada imam istu novogodišnju odluku – prestati pušiti. Unaprijed znam da je neću poštovati jer dosad sam to želio svake godine i nisam uspio. I tako barem 13 puta. Možda mi se sad posreći, možda mi ta brojka 13 bude sretna – kaže Robert Ferlin, popularni voditelj i urednik na Radio Rijeci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije