Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševili pratitelje

Ana Rucner objavila zajednički video s Vladom Kalemberom, zasvirali zajedno uz poseban povod

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/7
26.04.2021.
u 22:00

Pratitelji su se oduševili njihovom zajedničkom izvedbom, što su pokazali i svojim komentarima.

Naša proslavljena violončelistica Ana Rucner svom je bivšem mužu, glazbeniku Vladi Kalemberu (68) na poseban način čestitala rođendan. Naime, objavila je zajednički video u kojemu ona svira violončelo, a on gitaru. 

"I neka ti je život uvijek veseo poput pjesme, poput ovog našeg Čardaša! Sretan ti rođendan, Vlado legendo", napisala je Ana uz video. 

Pratitelji su se oduševili njihovom zajedničkom izvedbom, što su pokazali i svojim komentarima.

"Gušt vas gledat i slušat. Pozitiva i veselje!", "Divni ste i posebni..pozitivan i divan stav prenosite i do nas malih o dobrim odnosima , bravo kapa do poda", "Lijepo vas je gledati i slušati!", pisali su. 

Inače, glazbenici su se rastali 2014. godine a u braku su dobili i sina Dariana koji sada ima 14 godina. Nakon rastave bivši supružnici su ostali u izvrsnim odnosima, što često pokazuju na društvenim mrežama. 

Ključne riječi

Komentara 1

ČS
Čuvaj se senjske ruke
00:09 27.04.2021.

Tako se dobro slažu da su se vrlo brzo i rastali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije