Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal u Ciboni

Ana iz seks-skandala u Ciboni: Rozić i ja samo smo prijatelji

roza i ana
15.03.2010.
u 19:21

"Leon i ja prekinuli smo jer me snimao, a sadržaj razgovora uopće nije bitan”. Prozvana bivša djevojka negira aferu s kapetanom Cibone.

– Nakon izjave koju je Leon Radošević dao za 24 sata, smatram da je ta situacija naša privatna stvar te da nema razloga za toliku medijsku pozornost. Moja veza s Leonom prekinula se kad sam čula da me snimao, a sadržaj je u cijeloj toj priči manje bitan. Moj odnos s Marinom Rozićem temelji se na dugogodišnjem prijateljstvu i nema veze s našim prekidom.

U vezi s ovom temom nemam daljnjih izjava i molim vas da poštujete moju privatnost i to više što nisam javna osoba – rekla je za Večernji list Ana Franja (27), bivša rukometašica koju je dečko, košarkaš Cibone Leon Radošević (20) izbacio iz zajedničkog doma nakon što ju je optužio za prijevaru s kapetanom momčadi Marinom Rozićem (27).

Seks-skandal, prvi javni koji se dogodio unutar jednoga hrvatskog kluba, iznenadio je javnost, a o svemu su jučer izvještavali i srbijanski internetski portali. Gotovo nitko nije propustio usporediti Rozića s kapetanom engleske momčadi Johnom Terryjem koji se nedavno našao u središtu afere. Centar ponajbolje hrvatske košarkaške momčadi Leon Radošević otkrio je da je snimio razgovor svoje djevojke Ane s prijateljicom, kojoj je ona, prema njegovim riječima, povjerila da je bila s Rozićem i da su se “ljubili kao klinci”, no da seksa nije bilo jer nisu imali kondome.

“Ljubili se kao klinci”

- Prvo je sve opovrgnula. Nije joj bilo jasno zašto je izbacujem iz stana, ali onda sam joj pustio snimku. Mislim da je otišla k njemu, ali da ju je i on zatim otkantao - rekao je Leon za 24 sata.
Iako bi protiv Leona zbog prisluškivanja mogla biti podnesena tužba, sudionici afere morat će se nekome i opravdati. Iz Cibone je stiglo šturo priopćenje u kojem se kaže da cijelu priču smatraju prenapuhanom, a medijsku pozornost neprikladnom. Kapetan Cibone Marin Rozić za javnost zasad nema komentara.

Zagrebački košarkaški klub ove sezone ne stoji najbolje. Klub nema novca, nema ni dovoljno igrača, a bilo je i brojnih ozljeda igrača. Ipak, momčad ostvaruje odlične rezultate. Leon, koji se u svojoj prvoj sezoni prometnuo u jednog od najvažnijih cibosa, svoje je ljubavne jade odlučio podijeliti s medijima. Bez obzira na to je li to bila promišljena odluka ili je donesena u afektu, Leon je nesvjesno nanio štetu svom klubu i kapetanu, ali i samome sebi.

Okrutnost svlačionice

Oni koji znaju kako okrutna može biti muška svlačionica govore da je Leon time sebe osudio na muku da sluša neumjesne i bespoštedne komentare suigrača.
Bez obzira na to tko je u cijeloj priči kriv, patit će sve strane. Upravo je Leonova greška u koracima ono što će svim sudionicima ostaviti gorak okus u ustima. U svemu će tome možda javnosti najmanje zanimljivo biti ono što će vjerojatno proživljavati Ana Franja, koja je svjesna udarca koji je nanesen njoj i njezinoj obitelji, s kojom je i Leon, u godinu i pol veze, bio blizak, upravo kao što je i ona bila s njegovom.

Leova javna poruka kako Rozića više ne želi vidjeti završila je zajedničkim ‘postrojavanjem’ u klubu, pred direktorima i Velimirom Perasovićem. Strasti su se smirile, zaključeno je da je priča prenapuhana i nije vrijedna medijske pažnje.

Komentara 20

OB
-obrisani-
07:20 16.03.2010.

pitanje svoje časti ana je potvrdIila odlaskom u zagrljaj grugom momku,a prijatelj koji je prihvatio njen zagrljaj time je dokazao svoju etičnosz i moralnost...stvarno je ispljuvak ljudski

MA
maršal
02:31 16.03.2010.

Ta gospođica sigurno nije dama, a ako je u vezi s sedam godina mlađim dečkom, pa zar je iznenađujuće što je \"puklo\"? A i dragi novinaru: Nemoj dijeliti ukoru zato što se čovjek obratio medijima, u protivnom ne bi imao šta pisati.

MI
mica1111
19:59 15.03.2010.

...dragi moj Leone...kod komentiranja svog seksualnog života već ćeš naučiti da je najbolje biti \"konstruktivno suzdržan\"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije