Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKRENA GLUMICA

Ana Gruica otkrila jedinu želju za 2024. godinu: ''Dajemo sve od sebe, ali Bog dijeli karte'

Ana Gruica i Boran Uglešić
Foto: Instagram
1/10
19.12.2023.
u 19:45

- Moja želja u 2024. nisu nikakva ni putovanja, ni kamioni ni avioni nego da mi Bog ispuni želju i da Marat dobije brata ili sestru, otkrila je Gruica

Glumica Ana Gruica Uglešić ovog je vikenda u Splitu bila jedna od organizatorica humanitarnog buvljaka 'Dočarajmo oku nevidljivo', a za InMagazin otkrila je kako sa suprugom, uglednim psihijatrom Boranom Uglešićem, u 2024-oj priželjkuje dijete.

- Isuse, sad ću zvučat kao neka naglo prosvijetljena, htjela sam reći da smo uistinu dan nakon vjenčanja Boran i ja komentirali kako se osjećamo drugačije, ali pozitivnije, drugačije, ljepše. I zaključili smo tko vjeruje u Boga, da je to Duh Sveti, uistinu je s nama. Više si povezan, kazala je glumica koja se ove godine i crkveno vjenčala za supruga Borana. 

- Nisam željela taj dio podijeliti na taj način da mi cijela Hrvatska žvače crkveno vjenčanje, koje je intimno, na mom selu. Drugačije sam ga zamislila, iskreno. Iako je bilo predivno u crkvi, ovo ispred niti sam željela niti mislim da je normalno niti mislim da zaslužujem takvu pažnju., rekla je Ana koja prije samog obreda nije mogla suspregnuti emocije koje su je preplavile pa je pustila i suze radosnice.

- Pa ipak je to poseban dan za jednu ženu jer puno se puta možeš udavati, ali jednom u crkvi'', rekla je 40-godišnja Splićanka i otkrila da sa svojim 9 godina starijim odabranikom jako priželjkuje dijete.

VEZANI ČLANCI

 

 

- Dajemo sve od sebe čak i u doslovnom smislu, ali Bog dijeli karte tako kako dijeli, tako da ćemo pričekati da on da svoj znak, priznala je Ana koja je nedavno napunila baterije putovanjem s osmogodišnjim sinom Maratom Ivanom u New York.

- Inače Marat s tatom Šalom putuje stalno po svijetu pa je mama samo za dijeljenje opaski, za učenje i odgojne mjere. Tako da mi je baš bilo gušt pokloniti mu to putovanje, da ga upoznam u nekom drugom svijetlu, kao malog čovjeka. Inače, išli smo kod moje sestre Petre koja tamo radi, posjetiti je, a i bude jeftinije kad ne platite spavanje u skupom hotelu. Tako da smo se stvarno nauživali, pokazali sam mu cijeli New York. Meni je ovo peti ili šesti dolazak, rekla je i otkrila kako će u njenoj obitelji izgledati predstojeći blagdani. 

- Marat je jedan Božić s tatom, jedan s mamom. Ovaj Božić je u Zagrebu i oni mu isto naprave predivan Badnjak i Božić, divnu priču. I ovim putem i njih pozdravljam, moju baku Vlastu, naravno. A mi kod nas u Splitu ćemo ovdje već tradicionalno se okupljamo i Božić i Uskrs cijela obitelj, dođu i moji roditelji i Boranova mama, zet, sestre, svi koliko nas ima, a ima nas kao Rusa, rekla je Gruica koja u 2024. ima samo jednu želju.

- Moja želja u 2024. nisu nikakva ni putovanja, ni kamioni ni avioni nego da mi Bog ispuni želju i da Marat dobije brata ili sestru, iskrena je Gruica. 

VIDEO: Danijela Dvornik o razvodu kćeri Elle

Ključne riječi

Komentara 9

PR
prajdali100
22:03 19.12.2023.

Ovo " dajemo sve od sebe" mi je malo nejasno.

Avatar Make my day
Make my day
06:40 20.12.2023.

Ana, ako mogu kako pomoći...

AN
AnimaTor
22:25 19.12.2023.

Pa treba se u "duetu" davati.Pa će biti i rezultata.Stići će roda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije