Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZALJUBLJENA GLUMICA

Ana Gruica prvi put progovorila o vezi sa splitskim psihijatrom

Ana Gruica
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
03.01.2018.
u 15:00

Srce očito ne bira čim se zaljubio u osobu zbog koje povremeno mora prihvatiti fotografiranje u novinama i povećan interes za svoj privatni život - kazala je Gruica.

Glumica Ana Gruica prvi je put javno progovorila o vezi sa splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem, u kojeg se zaljubila nakon prekida veze sa putopiscem Hrvojem Šalkovićem s kojim ima sina Marata Ivana.

Iako je na početku veze krila da je ponovno zaljubljena, Gruica je ubrzo na društvenim mrežama počela objavljivati zajedničke fotografije s Uglešićem, a na Instagramu je prije dva dana objavila i fotografiju na kojoj se ljubi s novim dečkom.

 

Happy New Year my dear friend! ❤️🎉#love #onobitno #obolet #prelude

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

- Boran nije javna osoba, ima previše ozbiljan posao da bi se razvlačio po novinama kao neka rock’n’roll zvijezda. Srce očito ne bira čim se zaljubio u osobu zbog koje povremeno mora prihvatiti fotografiranje u novinama i povećan interes za svoj privatni život - rekla je Gruica za Story o Uglešiću.

Ana Gruica
1/9

Komentara 5

DU
Deleted user
15:33 03.01.2018.

Evo kad se zdravstvene potrebe i ljubav spoje , nenadoknadivo !!!!!

RI
rikavac
18:00 03.01.2018.

Mozeli mi neko reci koje ona? Cime se bavi doticna pa svako malo clanak o njoj ,o njezinom zivotu vezama!?

DU
Deleted user
16:28 03.01.2018.

cime se ova osoba inace bavi, osim neprestanog mjenjanja muskaraca...btw nisam uopce ljubomoran, nije moj tip

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije