Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mini intervju

Ana Brdarić Boljat: Uživam u sinu, ali mi nedostaje posao i adrenalin

ana brdarić
Pixsell
19.03.2011.
u 16:43

Voditeljica Vijesti RTL Televizije Ana Brdarić prije četiri mjeseca rodila je prvog sina Antu, a otkrila nam je nekoliko sitnica iz svoje svakidašnjice.

 

Kome je Ante više nalik, vama ili suprugu Marku Boljatu?

 

– Fizički je nalik tati, ali to ćemo još vidjeti kada prođe godinu dana. A što se tiče karaktera, čini mi se da je na mene - prava je mala protuha i istraživač i stalno želi da nekamo idemo.

 

Kakav vam je dnevni raspored?

 

– Nemamo ga, Ante je dijete bez rasporeda. Radimo sve u hodu i svaki sunčani trenutak iskorištavamo da zbrišemo nekamo u šetnju.

 

Nedostaje li vam posao?

 

– Sve više i više. Fali mi užurbanost i adrenalin tako da su konzultacije o povratku već u tijeku.

 

Kako se Marko snašao kao tata?

 

– On je najbolji tata. Da njega nema, neke stvari jednostavno ne bi bile moguće.

 

Svako ljeto idemo u Kaštela pa će tako biti i ovo, prvo s Antom. Nastojat ćemo što dulje ostati jer važno nam je da što više vremena budemo skupa 

Ključne riječi

Komentara 5

MI
mica1111
18:04 19.03.2011.

...eto još jedna koja se ne može smiriti... ...draga moja uživajte u djetetu...kakav adrenalin...sad bi dijete trebalo biti vaš centar svijeta... ...naradit ćete se i bit će adrenalina...

OB
-obrisani-
22:09 19.03.2011.

živo blato. :-)))

LJ
love joe
06:29 20.03.2011.

FALI JOJ MALO SEXsa sa kolegama sa mužem je monotono he he gle dekolte kissi kissi po sisi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije